URMATORUL CURS DE COSMETICA INCEPE PE 5 MARTIE 2018


INSCRIE-TE AICI

 

De ce sa urmezi un Curs Cosmetica PREMIUM la Scoala de Cosmetica si Machiaj Beauty One?

Scoala de Cosmetica si Machiaj Profesional Beauty One este autorizata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Diploma de calificare este emisa de aceste ministere si este recunoscuta in Uniunea Europeana.


 

Modul I: Estetica Generala

Estetica generala reprezinta cursul de initiere in cosmetica si se adreseaza celor care doresc sa inceapa pregatirea in meseria de estetician. Se va incepe cu invatarea structurii si fiziologiei pielii, o trecere in revista a patologiilor dermatologice de interes pentru cosmetica. 

 DETALII AICI

Modul II: Terapii de Ten

Cursurile de cosmetica sustinute in Modulele II si III se adreseaza atat cursantilor care au absolvit Modulul I, cat si profesionistilor din domeniu. Modulul II este compus din cursuri de anatomie si fiziopatologie care explica motivele aparitiei unei anumite probleme si terapiile...

 DETALII AICI

III: Terapii Corporale

Estetica corporala este o specialitate cu cerinta vasta pe piata si cu o rapida dinamica a mijloacelor de realizare. Dupa insusirea bazei teoretice a motivelor aparitiei si evolutiei celulitei, intelegerea drenajului limfatic si consecintele insuficientei acestuia si ale obiectivelor...

 DETALII AICI

Despre Practica

Practica se face in scoala, atat intre elevele scolii, cat si pe modele aduse din exterior, sub supravegherea instructorului si cu materialele puse la dispozitie in totalitate de Scoala de Cosmetica si Machiaj Profesional Beauty One.

Cursul de cosmetica premium se desfasoara pe parcursul a 6 luni in Bucuresti si va ofera calificarea in meseria de cosmeticianTe asteptam sa pornim impreuna intr-o calatorie fascinanta, plina de satisfactii! 

 INSCRIE-TE AICI

Costuri si Durata Curs Cosmetica PREMIUM

Cursul Cosmetica PREMIUM are urmatorul program: in primele 3 luni, cursurile se desfasoara zilnic, de luni pana vineri, 4 ore/zi, iar in urmatoarele 3 luni, de 2 ori pe saptamana.

Pretul total al acestui curs este de 4050 lei platibili in 6 rate, din care:

Modul I

2250 lei, care se achita astfel: 450 lei la inscriere, iar diferenta este platibila in 3 rate lunare a cate 600 lei

Modulele II si III

impreuna au pretul de 1800 lei, platibili in 3 rate lunare a cate 600 lei