Scoala de Cosmetica
Cursuri de cosmetica si machiaj

Inscriere Cursuri

A. Actele necesare inscrierii la cursuri sunt urmatoarele:
Copie buletin, Certificat de nastere, Certificat casatorie, Adeverinta de absolvire liceu (NU ESTE OBLIGATORIE DIPLOMA DE BACALAUREAT), Adeverinta medicala.

Totodata, pentru ca primim foarte multe cereri de inscrieri si pentru ca urmeaza sa ne petrecem cateva saptamani impreuna, ne-ar face placere sa va cunoastem mai bine.
De aceea, va rugam, ca in momentul inscrierii, sa ne aduceti si CV-ul Dumneavoastra, impreuna cu o scurta scrisoare de motivatie, prin care ne expuneti pe scurt, motivele Dumneavoastra pentru care doriti sa studiati aceasta specializare. Acest lucru ne va ajuta si in procesul de selectie, pentru a stabili relevanta cursurilor noastre pentru dezvoltarea Dumneavoastra.
De asemenea, etapa finala a procesului de selectie va include interviul final cu trainerii scolii noastre.

B. Tarife de scolarizare
Curs cosmetica Standard - 650€ se achita o taxa de 50€ la inscriere, iar diferenta se achita in 6 rate lunare.
Curs cosmetica Premium - 900€ din care:
Modul I - 550€
Modul II + Modulul III - 350€
La inscriere se va achita o taxa de 100€ care se scade din costul cursului. Plata se poate face si in rate. Plata se face in lei la cursul BNR din ziua platii.

Pt elevele care doresc doar participarea la Modulele II si III pretul este de 450 euro Pentru achitarea cursului Premium in totalitate se va face un discount de 11 %.
Vino cu o prietena la cursuri si veti beneficia amandoua de un discount de la 15%, pentru inscrierea la cursul Premium complet.

Pentru orice informatie suplimentara aveti nevoie, va rugam sa ne Contactati.
Va multumim!

  • Data incepere curs:17.03.2014