Breaking

Echipa de Instructori

Daruirea si pasiunea specialistilor scolii, va vor transpune in acest univers frumos al cosmeticii, va vor inspira sa deveniti si voi la randul vostru profesionisti, recunoscuti si apreciati de clientele voastre.

Scoala de Cosmetica si Machiaj Profesional Beauty One a fost fondata in anul 2007 de catre Manuela Ravescu, medic cu dubla specializare, in chirurgie cardiovasculara si in dermatologie, din dorinta de a impartasi informatii corecte si de a crea profesionisti bine pregatiti pentru a oferi servicii de calitate.

Membra a American Academy of Anti-Aging Medicine, doamna doctor Manuela Ravescu participa in mod frecvent la conferinte si congrese de specialitate in tara si in strainatate, pentru a fi la curent cu noutatile din domeniu si a mentine cursurile predate in cadrul scolii la standarde internationale. Cursurile sunt predate de o echipa de instructori bine pregatiti in cadrul Scolii Beauty One si atent selectionati pentru a asigura calitatea educatiei oferita cursantelor noastre.

Instructorii nostri se informeaza si se perfectioneaza in mod continuu prin participarea la training-uri si seminarii, sunt oameni pasionati, dornici de a impartasi ceea ce stiu, orientati catre anticiparea nevoilor cursantelor si ofera cursuri interactive, indrumare si o atenta supraveghere a dezvoltarii si evolutiei elevelor.

Deoarece cosmetica este un domeniu cu o stransa legatura cu medicina estetica, cat si cu alte specialitati medicale, medicii nostri consultanti ne ajuta in completarea cursurilor teoretice, programa cursurilor de cosmetica si de machiaj fiind un element care ne diferentiaza.

Cunostintele de marketing, tehnici de vanzari si promovare a serviciilor si produselor sunt asigurate de Alice si Olimpiu Galani, echipa de management a companiei Beauty One Distribution, o companie de import si distributie de produse si aparatura cosmetica profesionala din anul 2007, ce a avut o evolutie spectaculoasa si a castigat numeroase premii, datorita calitatii serviciilor oferite.

Echipa scolii de cosmetica si machiaj Beauty One:

Dna Dr. Manuela Ravescu

  • Dr. Manuela Ravescu – medic specialist chirurgie cardiovasculara, medic specialist dermato-venerologie, competenta medicina estetica, formator dermato-cosmetica
CV Doctor Manuela Ravescu

 

 

  •  Daniela Oana Blenovici – estetician si make-up artist, formator dermato-cosmetica, trainer machiaj profesional
  • Elena Adriana Gamote – estetician, trainer tehnici practice
  • Olimpiu Galani – brand manager Beauty One – marketing si tehnici de vanzari
  • Alice Galani – brand manager Beauty One – administrarea cabinetului de cosmetica, promovarea serviciilor si produselor unitatii
  • Roxana Feder – trainer tehnici de remodelare corporala, fiziokinetoterapeut
  • Dr. Noela Elena Ionescu – medic primar chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva, consultant tehnici de estetica faciala si corporala
  • Dr. Delia Breban – medic specialist geriatrie, consultant terapii anti-aging