Cursuri de cosmetica PREMIUM si de Specialitate, pentru ca tu sa oferi clientelor tale o experienta unica, pe care vor dori sa o repete.

Scoala Beauty One este autorizata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, iar diploma de calificare este recunoscuta in Uniunea Europeana.

Perfectioneaza-ti cunostintele si invata proceduri avansate care sa iti aduca un plus de valoare si de recunoastere intre practicantele din domeniu.

Fii cea mai frumoasa versiune a ta si ai grija sa ramai make-up artistul preferat al clientelor tale. Vino sa iti incepi cariera alaturi de Scoala Beauty One!

Primesti informatii exclusive, clare si complete despre cele mai noi tehnologii din domeniul beauty de la un expert in domeniu: Dr. Manuela Ravescu

Esti cosmeticiana si vrei sa inveti o noua tehnica de epilare? Este timpul pentru curs de epilare cu zahar. Aliniaza-te tendintelor!

Vino la singurul curs sustinut de un MEDIC DERMATOLOG! Afla secretele procedurii si cum sa aplici corect tehnica de la dr. Manuela Ravescu.

Esti un perfectionist? Stii ca intotdeauna e loc de mai bine si de mai mult. Iti oferim o gama completa de seminarii care te vor face un specialist de renume.