Cursuri de cosmetica PREMIUM si de Specialitate, pentru ca tu sa oferi clientelor tale o experienta unica, pe care vor dori sa o repete.

Scoala Beauty One este autorizata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, iar diploma de calificare este recunoscuta in Uniunea Europeana.

Perfectioneaza-ti cunostintele si invata proceduri avansate care sa iti aduca un plus de valoare si de recunoastere intre practicantele din domeniu.

Fii cea mai frumoasa versiune a ta si ai grija sa ramai make-up artistul preferat al clientelor tale. Vino sa iti incepi cariera alaturi de Scoala Beauty One!

Alaturi de expertii nostri, iti insusesti cunostintele necesare pentru o cariera de make-up artist de succes. Bucura-te de un machiaj perfect, cu un zambet!

Esti deja un make-up artist practicant sau ai absolvit cursuri de machiaj? Treci la urmatorul nivel si desopera arta machiajului special.

Frumusetea naturala are acum in sprijin tehnici si proceduri care sa o puna in valoare si sa o faca sa straluceasca. Fii propriul tau make-up artist!

Esti un perfectionist? Stii ca intotdeauna e loc de mai bine si de mai mult. Iti oferim o gama completa de seminarii care te vor face un specialist de renume.