24 mai

De ce sa alegi Scoala de Cosmetica si Machiaj Beauty One

De ce sa alegi Scoala de Cosmetica si Machiaj Beauty One

Esti la inceput de drum si alegi cariera de cosmetician? Sau vrei sa faci altceva si te-ai gandit la meseria de cosmetician? Porneste cu dreptul si alege varianta care iti ofera, pe termen lung, cele mai multe beneficii! Cosmetica nu este un domeniu usor pentru ca necesita foarte multe cunostinte despre piele, multa atentie la detalii si o baza teoretica consistenta. Cum stii ca alegi cea mai buna scoala de cosmetica, cu cele mai bune cursuri de cosmetica, cu teorie si practica, la finalul careia sa poti profesa fara emotii? Iata:

Asigura-te ca inveti sa realizezi tratamente cosmetice complexe!
Pentru o baza solida, ai nevoie de teorie si practica. Una fara cealalta nu se poate. Daca alegi un curs cu durata redusa, iti limitezi dezvoltarea subiectelor complexe, cum ar fi tratamentele cosmetice si inveti doar lucruri simple, cum ar fi epilarea. Tratamentele cosmetice – care fac diferenta intre profesionistii din domeniu – sunt mult mai complicate, dezvoltate pe fiecare tip de ten in parte, deci necesita mai mult timp de studiu. Nu de putine ori, cursantele care au venit la noi dupa ce au absolvit alte cursuri, s-au plans ca stiu doar sa epileze si nu pot face tratamente, motiv pentru care nu se pot angaja sau nu pot atrage cliente. Este doar un exemplu.

Curs Scoala de Cosmetica si Machiaj Beauty One

Inveti o meserie, nu o materie!
Asa cum spuneam mai sus, cosmetica este o meserie care necesita foarte multe informatii – de la pasii tratamentului, pana la modul de utilizare al unui aparat. Trebuie sa ai notiuni de anatomie, sa intelegi pielea pe care o tratezi, cum se dezvolta anumite tipuri de ten, cauzele, factorii, caci doar asa poti gasi solutii. Odata indeplinit acest pas, trebuie sa inveti si sa intelegi solutiile. E de la sine inteles ca un timp scurt nu ofera aceasta posibilitate. Lucram cu pielea, deci exista riscuri. Daca nu esti suficient de pregatita, poti agrava sau accentua afectiunea pielii, o poti leza si poti rani chiar clienta, folosind incorect aparate electrice.

calitate cursuri scoala cosmetica beauty one

Asigura-te ca obtii Certifcat de Calificare! Certificatul de Absolvire nu este suficient!
In cosmetica, pentru angajare, pentru a fi cosmeticiana cu drepturi depline, ai nevoie de CERTIFICAT DE CALIFICARE! Doar in baza lui poti lucra legal. De exemplu, in cazul unui control de la ITM, si angajatul este amendat, daca lucreaza ilegal, nu doar angajatorul. In plus, pentru a participa la unele cursuri de specializare, trebuie sa demonstrezi ca esti cosmeticiana calificata.

certificat de absolvire scoala de cosmetica

certificat calificare profesionala scoala de cosmetica

Afla care este programa scolii! Atunci cand faci o alegere, fa-o avand toate informatiile la indemana si compara. Alege sa ai toate informatiile despre cursuri, asa ca stii inca de la inceput ca in programa sunt incluse terapiile de ten, tehnologiile de ultima generatie si estetica corporala.

Cu cat mai multa practica, cu atat mai bine! In cadrul Scolii de Cosmetica si Machiaj Beauty One, elevele invata partea teoretica pentru fiecare procedura in parte, dupa care trecem la demonstratia practica. Alte scoli obisnuiesc sa faca toata teoria, iar abia apoi practica, iar astfel informatia este mult mai greu de fixat. In plus, scoala noastra lucreaza cu grupe mici, de maximum 10-12 cursante, astfel incat TOATA LUMEA face practica la fiecare lectie. Alte scoli fac doar demonstratii la care elevele asista.

curs make up

Ieftin si bun? Nici macar pe termen scurt. O suma mai mica inseamna si o durata redusa a cursurilor, la finalul carora observi ca nu esti pregatita sa lucrezi in domeniu, nu te simti stapana pe tine sau nu poti face fata solicitarilor clientelor. Astfel, vei ajunge la concluzia ca trebuie sa faci alte cursuri de specializare, cu alte costuri, investitia finala in educatie fiind mult mai mare.

Curs Scoala de Cosmetica si Machiaj Beauty One

Scoala ca o carte de vizita. In breasla, specialistii si angajatorii cunosc foarte bine cursurile si scolile de profil. Unele scoli ajuta enorm CV-ul si pot insemna garantia unui lucru bine facut, ceea ce te poate ajuta in demersul tau de angajare. 96% dintre cursantele noastre activeaza in domeniu, multe ajungand chiar sa aiba propriile afaceri, si se intampla deseori sa avem oportunitatea de a recomanda profesionisti pregatiti in scoala noastra celor mai prestigioase centre si saloane de infrumusetare.

Un curs complex, in cadrul caruia inveti atat notiunile de baza, cat si noutatile din domeniu, iti ofera siguranta ca nu va trebui sa investesti in alte specializari si, in plus, te poti angaja direct, la final.

Inca mai stai pe ganduri?

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *