Cursurile noastre sunt o garantie a succesului

Fie ca alegi sa te angajezi, fie ca iti doresti sa ai o afacere a ta, Scoala de Cosmetica iti ofera baza necesara in ambele situatii

De ce sa alegi cursurile Scolii de Cosmetica Dr. Manuela Ravescu

Traditie, profesionalism si seriozitate

Calitatea ridicata a cursurilor de cosmetica oferite de Scoala de Cosmetica si Machiaj Profesional este unul din avantajele scolii si este data de implicarea 100% a medicilor specialisti, in special a doamnei doctor Manuela Ravescu. Cunostintele medicale de estetica faciala si corporala, la care se adauga observatiile acumulate in ani de experienta practica, stau la baza realizarii acestor cursuri. De aceea, suportul teoretic este:

  • solid
  • bine documentat
  • imbina explicatiile detaliate cu lectii de sinteza periodica pentru fixarea notiunilor

Ai parte de cursuri dinamice si interactive, completate periodic cu informatii noi, provenite din inovatiile constante din aceste domenii atat de vaste si complexe: cosmetica si medicina. Toate sunt gandite de dr. Manuela Ravescu, medic dermatolog. 

Cursurile sunt urmate de demonstratii practice si de exercitii realizate de eleve, pentru fiecare tehnica in parte, pana la insusirea desavarsita a tehnicilor cosmetice. Astfel, specialistii scolii se asigura ca fiecare cursant stapaneste respectiva tehnica, asigurandu-i succesul in practica ulterioara. 

Prin aceste cursuri de cosmetica, ai asigurata baza materiala necesara desfasurarii orelor practice, absolut vitale pentru a deveni o buna esteticiana.

  • Explicam 
  • Demonstram si
  • Exersam tratamente si terapii individualizate in functie de necesitatile si problemele clientului.

Suntem intr-un domeniu stiintific, dar ne dorim sa nu fim prea abstracti in notiuni si explicatii, de aceea punem accent pe dezvoltarea creativitatii elevelor, dar numai dupa dobandirea cunostintelor de anatomie, dermatologie, chimia produsului, notiuni obligatorii de teorie si tehnica in cosmetica. Sa nu uitam, pornim de la baza pentru a ajunge in varf!

Totodata, veti gasi in echipa Scolii de Cosmetica deschiderea si consilierea necesara in vederea demararii unei afaceri. In plus, in calitate de eleve ale scolii, veti avea reducere la pretul de lista al produselor cosmetice profesionale si al aparatelor de estetica faciala si corporala.

Datorita bunului renume pe care il are Scoala de Cosmetica Dr. Manuela Ravescu, recunoscut la nivel national, primim numeroase cereri de angajare de la saloane din Bucuresti, cat si din alte colturi ale tarii. Noi recomandam eleve pentru angajare in functie de performantele fiecareia.

In urma unui SONDAJ referitor la procentul absolventelor acestei scoli care sunt angajate, am avut parte de o placuta surpriza. Cursantele Scolii de Cosmetica fondate de dr. Manuela Ravescu sunt angajate in proportie de peste 90%! Aceasta este o dovada a calitatii inalte a cursurilor si a experientei trainerilor nostri! 

Dr. Manuela Ravescu

Sunt Dr. Manuela Ravescu, fondatorul Scolii de Cosmetica. In urma cu multi ani, dupa ce am luat contact cu domeniul de beauty, am hotarat sa ma implic profesional si sa activez in aceasta fascinanta lume a infrumusetarii. Experienta si cunostintele medicale m-au ajutat enorm la crearea cursurilor de cosmetica. Frumusetea medicinei si fascinatia fata de estetica imi dau putere de munca si dorinta de a impartasi din cunostintele si din experienta mea.

Formular inscriere

Alege cursul tau favorit si inscrie-te acum. Te contactam in cel mai scurt timp.