Cursurile noastre sunt o garantie a succesului

Fie ca alegi sa te angajezi, fie ca iti doresti sa ai o afacere a ta, Scoala de Cosmetica iti ofera baza necesara in ambele situatii

De ce sa alegi un trainer cosmetica al Scolii de Cosmetica?

Traditie, profesionalism si seriozitate

Instructorii nostri se informeaza si se perfectioneaza in mod continuu prin participarea la training-uri si seminarii, sunt oameni pasionati, dornici de a impartasi ceea ce stiu, orientati catre anticiparea nevoilor cursantelor si ofera cursuri interactive, indrumare si o atenta supraveghere a dezvoltarii si evolutiei elevelor.

Deoarece cosmetica este un domeniu cu o stransa legatura cu medicina estetica, cat si cu alte specialitati medicale, medicii nostri consultanti ne ajuta in completarea cursurilor teoretice, programa cursurilor de cosmetica si de machiaj fiind un element care ne diferentiaza.

Cursurile sunt predate de o echipa de instructori bine pregatiti in cadrul Scolii de Cosmetica si atent selectionati pentru a asigura calitatea educatiei oferite cursantelor noastre.

Daniela Blenovici

Formator dermato-cosmetica

Cosmeticiana cu peste 14 ani experienta, machior, dermopigmentist. Detalii, aici.

Maria Gorea

Formator cosmetica

Contam zi de zi pe experienta si profesionalismul colegei noastre.

Cristina Turnagiu Dragna (Medium)

Cristina Turnagiu Dragna

Formator Eticheta in Estetica

Formator acreditat in comunicare, eticheta, protocol si ceremonial; detalii, aici 

Dr. Manuela Ravescu

Sunt Dr. Manuela Ravescu, fondatorul Scolii de Cosmetica. In urma cu multi ani, dupa ce am luat contact cu domeniul de beauty, am hotarat sa ma implic profesional si sa activez in aceasta fascinanta lume a infrumusetarii. Experienta si cunostintele medicale m-au ajutat enorm la crearea cursurilor de cosmetica. Frumusetea medicinei si fascinatia fata de estetica imi dau putere de munca si dorinta de a impartasi din cunostintele si din experienta mea.

Formular inscriere

Alege cursul tau favorit si inscrie-te acum. Te contactam in cel mai scurt timp.