dr. Manuela Ravescu

Cauti cel mai potrivit trainer cosmetica? Daruirea si pasiunea specialistilor scolii va vor transpune in acest univers frumos al cosmeticii, va vor inspira sa deveniti si voi la randul vostru profesionisti recunoscuti si apreciati de clientele voastre.

  • medic specialist chirurgie cardiovasculara
  • medic specialist dermato-venerologie
  • competenta medicina estetica
  • formator dermato-cosmetica

Despre dr. Manuela Ravescu

Membra a American Academy of Anti-Aging Medicine, dr. Manuela Ravescu, participa in mod frecvent la conferinte si congrese de specialitate in tara si in strainatate, pentru a fi la curent cu noutatile din domeniu si pentru a mentine cursurile predate in cadrul scolii la standarde internationale.

Cursurile sunt predate de o echipa de instructori bine pregatiti in cadrul Scolii de Cosmetica si atent selectionati pentru a asigura calitatea educatiei oferite cursantelor noastre.

De ce sa alegi un trainer cosmetica al Scolii de Cosmetica?


Instructorii nostri se informeaza si se perfectioneaza in mod continuu prin participarea la training-uri si seminarii, sunt oameni pasionati, dornici de a impartasi ceea ce stiu, orientati catre anticiparea nevoilor cursantelor si ofera cursuri interactive, indrumare si o atenta supraveghere a dezvoltarii si evolutiei elevelor.
Deoarece cosmetica este un domeniu cu o stransa legatura cu medicina estetica, cat si cu alte specialitati medicale, medicii nostri consultanti ne ajuta in completarea cursurilor teoretice, programa cursurilor de cosmetica si de machiaj fiind un element care ne diferentiaza.

Echipa completa de instructori a Scolii de Cosmetica si Machiaj Profesional

Maria Daniela Gorea

Maria Daniela Gorea

Formator dermato-cosmetica

Cristina Turnagiu Dragna

Cristina Turnagiu Dragna

Trainer Eticheta in Cosmetica

Alexandra Draganescu

Alexandra Draganescu

Trainer Marketing in Estetica si Marketing in Era Social Media