Cursurile de cosmetica din cadrul Scolii de Cosmetica si Machiaj Profesional

dureaza 6 LUNI si te califica in meseria de COSMETICIAN

Cursuri de Cosmetica ACREDITATE de Ministerele Muncii si Educatiei


Cursuri de cosmetica acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, iar diploma de calificare este emisa de aceste ministere, si este recunoscuta in Uniunea Europeana.

Programa scolii acopera atat programa ministerului, cat si toate cerintele actuale ale pietei, astfel incat nu veti avea nevoie de cursuri de cosmetica suplimentare pentru a acoperi competentele meseriei de cosmetician. Cursuri de cosmetica cu practica in cadrul scolii, intre elevele scolii si pe modele aduse din exterior sub supravegherea profesoarei, cu materialele puse la dispozitie in totalitate de scoala.

Meseria de cosmetician nu inseamna doar sa executi anumite proceduri, ci sa intalnesti oameni noi in fiecare zi, sa le intelegi preocuparile si asteptarile, sa le acorzi consultanta cu privire la ingrijirea de acasa si sa elaborezi scheme de tratament personalizate in concordanta cu necesitatile fiecarui tip de ten.

Sunt necesare cunostinte solide in domeniul cosmeticii. Niciun tratament nu este la fel, ci este o provocare pentru a obtine cele mai bune rezultate. Satisfactia cea mai mare vine la sfarsit, cand vezi multumirea in ochii clientei si realizezi ca i-ai schimbat viata si i-ai redat increderea in sine.

Cursul de Cosmetica PREMIUM


Cursul de cosmetica PREMIUM este structurat pe 3 module

  • Modulul I numit “Estetica Generala”, in care veti invata teoretic si practic toata tehnicile cosmetice necesare pentru a lucra in orice salon. La sfarsitul acestui modul veti dobandi toate cunostintele cuprinse in standardul ocupational al meseriei de cosmetician.
  • Modulul II numit “Terapii de Ten”
  • Modulul III numit “Terapii Corporale“

 

Cursuri de SPECIALIZARE in COSMETICA


Cursul de SPECIALIZARE in cosmetica se adreseaza cosmeticienelor care doresc sa isi perfectioneze cunostintele sau invete proceduri si tratamente noi. Acest curs de cosmetica este alcatuit din doua parti:

  • TERAPII DE TEN
  • TERAPII CORPORALE si dureaza 3 luni. Citeste mai mult despre ce include fiecare modul, acte necesare inscrierii, precum si detalii despre pret, AICI:

Se poate si mai mult!

Iti punem la dispozitie o serie de CURSURI DE ESTETICA, sub forma unor seminarii si specializari, astfel incat sa poti efectua intreaga gama de servicii pe care in acest moment le cunoaste COSMETICA. 

Terapii si Remodelare Corporala

Terapii si Remodelare Corporala

Zambetul unui corp de invidiat

Invata cele mai noi tehnici de slabire si de redare a conturului perfect al corpului.

Terapii Complexe ale Tenului

Terapii Complexe ale Tenului

Frumos si sanatos

Solutii complete propuse de un medic dermatolog pentru o clienta fericita!

Arta Genelor si Sprancenelor

Arta Genelor si Sprancenelor

Linii perfecte, potrivite clientei

Conturul fetei prinde forma in mainile pricepute ale unui cosmetician desavarsit.

Tehnici de Epilare cu ceara si tehnica IPL

Tehnici de Epilare cu ceara si tehnica IPL

Atingere de catifea

Epilarea nu mai inseamna durere, ci doar senzatie de catifelare la orice atingere.