Doresti sa iti imbunatatesti tehnica de epilare cu ceara?

Esti proaspata absolventa a unei scoli de cosmetica? Si vrei sa te perfectionezi?

 

Data urmatorului curs: 30 iulie - 7 august

Data limita de inscriere: 17 iulie 2020

Curs de epilare. STRUCTURA.

Partea teoretica. In tipul acestui curs de epilare, inveti tipurile de ceara si incalzitoare, produse necesare, regulile generale ale epilatului cu ambele tipuri de ceara, contraindicatiile procedurii si ingrijire post-epilare. Structura cuprinde atat curs de epilare cu ceara de unica folosinta pe picioare, maini, mustata, cat si aplicarea cerii traditionale si curs de epilare axilara si inghinala

Partea practica. Demonstratia este realizata de trainer. Partea practica in care cursantele vor exersa epilatul se face pe modele, sub supravegherea trainerului. Modelele vor fi aduse de cursante.

 

Este esential ca un bun profesionist sa cunoasca aceste tehnici de epilare, atat cu ceara de unica folosinta, cat si cu ceara traditionala. Exista numeroase motive. Primul ar fi pentru confortul ca o clienta sa beneficieze de servicii complete in salonul sau centrul unde lucrezi. Al doilea, pentru ca o tehnica aplicata corect iti aduce recomandare si multumire. Acest segment, ca multe altele, are nevoie de o atentie deosebita. Este vorba despre lucrul cu temperaturi ridicate, dar si de o grija deosebita fata de normele igienico-sanitare.

Pe toate acestea le invatati la Scoala de Cosmetica si Machiaj!

Sanatatea pielii este unul dintre cele mai importante criterii pe care le avem in vedere. Dupa sedinta de epilare se aplica produse speciale cu rol antibacterian si anti-inflamator. Esteticienele pregatite va vor oferi indicatii de ingrijire a pielii acasa, asa cum vor fi invatate in timpul cursurilor noastre. 

Ai cliente care vor sa scape definitiv de parul nedorit ? Recomanda cu incredere epilarea definitiva cu IPL, pe care o poti invata tot la Scoala de Cosmetica si Machiaj. Iata detalii despre aceasta specializare, AICI.

Durata cursului - 4 zile, 4 ore/zi


Pret - 600 lei* intregul curs de epilare**

* din care 300 lei se achita la inscriere

**Se poate opta si pentru cursul de epilare cu un singur tip de ceara (unica-maini, picioare, mustata/traditionala-axile, inghinal) la pretul de 300 lei