Vrei o cariera de succes?

5 SFATURI PENTRU ELEVELE UNEI SCOLI DE COSMETICA

1. Educatia e de baza pentru o cariera de succes

Iti doresti sa devii o cosmeticiana cu o cariera de succes? Sa oferi cele mai bune servicii clientelor tale?

Invata atat in timpul scolii, cat si dupa angajare cum sa ai o cariera de succes! Profita la maximum de timpul petrecut in scoala si acumuleaza cat mai multe informatii.

  • Fii atenta la explicatiile si demonstratiile trainerului
  • Intreaba daca ai nelamuriri
  • Observa-le cu atentie pe colegele tale atunci cand lucreaza
  • Intreaba trainerul ce imbunatatiri poti aduce. Iti poate face o evaluare obiectiva si iti poate da sfaturi constructive
  • Citeste si repeta zilnic! Te pregatesti pentru o meserie, nu pentru un examen! Cantitatea de informatii necesara pentru a deveni cosmetician este mare si cel mai bun mod de a memora este de a invata zilnic
  • Fii cat mai prezenta! Fiecare zi este importanta si e un prilej de a invata ceva nou. E mai sigur sa primesti informatia direct, decat sa iti fie transmisa de o colega

2. Ai Rabdare

 Stim ca ar fi minunat, dar nu putem invata o meserie intr-o singura zi.

E nevoie de timp pentru a procesa informatiile, exista o ordine logica in care lectiile se predau pentru a fi mai usor intelese, trebuie sa stapanesti teoria inainte de a face practica, trebuie sa ti se arate, trebuie sa repeti!

Si... ai rabdare cu tine, te vei dezvolta in timp, ai incredere in profesor si in scoala, nu te compara cu trainerul sau o persoana experimentata care a facut acea procedura de foarte multe ori! Vei ajunge si tu acolo cu multa munca si rabdare! Vei avea o cariera de succes!

3. Fii intr-o CONTINUA DEZVOLTARE

Cosmetica insasi este intr-o continua dezvoltare, iar tu trebuie sa fii la curent cu cele mai noi proceduri. Participa la seminarii, targuri, citeste cat mai multe articole de specialitate.

Rezerva o parte din timpul tau pentru a te informa! Nu inceta sa iti doresti sa fii cea mai buna si sa ai o cariera de succes!

4. Mai multe servicii, mai multi clienti

Inscrie-te la cat mai multe cursuri de specializare si invata tehnici sau servicii noi pe care le poti oferi clientelor tale tot in cabinetul de cosmetica. Se simte tot mai mult nevoia de supraspecializari, pe langa serviciile invatate in cursul de cosmetica, de aceea este important sa ai si cunostinte de machiaj profesional sau chiar de extensii de gene si sprancene, machiaj semipermanent, permanent de gene, etc. Cu cat ai mai multe specializari, vei avea un avantaj mai mare la angajare si vei putea atrage mai multi clienti care prefera sau sunt in cautarea acestor servicii.

Seminarii si Specializari

5. ATITUDINEA conteaza!

Da, conteaza si in scoala si atunci cand iti cladesti o cariera!

Fii motivata, dedicata, ambitioasa, increzatoare, si bucura-te de satisfactiile pe care le aduce meseria de cosmeticiana, zambeste si arata-le clientelor ca sunt pe maini bune! Pentru ca ai ales o scoala de cosmetica cu standarde inalte de pregatire.

 

NE RECOMANDA SUCCESUL LOR

Ele au reusit. SI TU POTI! Incepe acum cariera ta de cosmetician si make-up artist!

Miriam Stancel

Miriam Stancel

De la Cluj la Bucuresti pentru succes

"Sunt fericita ca am avut posibilitatea sa intalnesc oameni deschisi, preocupati sa ne invete lucruri minunate si folositoare despre ingrijirea faciala, corporala si machiaj, oameni care fac asta cu pasiune."

Mihaela Danci

Mihaela Danci

A venit la noi tocmai din Baia Mare

"Au cele mai potrivite metode, astfel am reusit si noi sa invatam corect ce inseamna aceasta meserie, sa asimilam toate informatiile oferite si sa putem mai apoi sa oferim servicii de calitate."

ALEGEREA UNEI PROFESII

Conteaza pe cursurile de cosmetica si de machiaj profesional din cadrul Scolii de Cosmetica fondate de Dr. Manuela Ravescu

Alegerea unei profesii reprezinta una dintre cele mai importante decizii pe care trebuie sa o luam si care, cu siguranta, ne va afecta parcursul vietii. Cand hotaram in ce domeniu vrem sa activam ne gandim la abilitatile fiecaruia dintre noi, dar si la ce ne indeamna inima, deoarece profesia aleasa ne va ocupa o mare parte din timp. Este foarte important ca din meseria pe care ne-o alegem sa ne castigam painea cu drag, daruire si bucurie zi dupa zi.

Sunt Dr. Manuela Ravescu, fondatorul Scolii de Cosmetica si Machiaj Profesional. 

In urma cu multi ani dupa ce am luat contact cu domeniul de beauty am hotarat sa ma implic profesional si sa activez in aceasta fascinanta lume a infrumusetarii.

Am adus cu mine experienta si cunostintele medicale care m-au ajutat enorm la crearea cursurilor de cosmetica. In prezent, cosmetica si medicina se intrepatrund si se ajuta cu succes, iar fiecare zi de lucru imi intareste aceasta convigere.

Frumusetea medicinei si fascinatia fata de estetica imi dau putere de munca si o mare dorinta sa impartasesc si altora din cunostintele mele, aceasta fiind motivatia actiunilor mele.

Cursurile de cosmetica si cursurile de machiaj profesional din cadrul Scolii de Cosmetica va vor ajuta sa va insusiti o meserie din care sa va castigati frumos traiul. Va puteti satisface dragostea de frumos, dar si setea de cunoastere. Veti aduce zambetul pe fata clientilor, le veti creste increderea in sine si veti fi modele pozitive pentru ei.

Despre dr. Manuela Ravescu