Saptamana aceasta, in campania noastra “Eleve de Succes”, va prezentam o eleva din provincie, Mihaela Danci, pentru care distanta de la Baia Mare la Bucuresti nu a insemnat un obstacol in pregatirea sa.

Dupa absolvirea cursului de cosmetica, Mihaela s-a intors in orasul natal si a continuat sa lucreze in acest domeniu la fel de hotarata si ambitioasa cum am cunoscut-o noi. 

"Au cele mai potrivite metode, astfel am reusit si noi sa invatam corect ce inseamna aceasta meserie, sa asimilam toate informatiile oferite si sa putem mai apoi sa oferim servicii de calitate."

Mihaela Danci

Prima intalnire cu Scoala de Cosmetica

Sunt Mihaela (la momentul interviului avea 25 de ani) si sunt din Baia Mare. Da, din Baia Mare! Probabil unii dintre voi va ganditi acum: "Ce-o fi fost in capul ei sa mearga pana la Bucuresti? O fi existand vreo scoala si in apropiere de ea si unde putea sa urmeze aceste cursuri!" Da, total de acord! Exista! Dar, ca orice persoana care isi doreste sa faca bine ceea ce face, am ales sa invat de la cei mai buni! In "procesul meu de selectie", am ales sa pun accent pe calitate: informatii corecte si complexe, oameni ce confera incredere profesional , structura cursului si modul detaliat in care se explica tot.

Ca experienta, pot sa spun ca este una dintre cele mai frumoase experiente pe care le-am avut, incepand cu prima zi. Si nu cred ca este o ultima zi, cred ca experienta asta are doar inceput - pentru ca in continuare pastram legatura, iar daca vreodata simt o nesiguranta vis-a-vis de ceva, pot cu incredere sa apelez la minunatele doamne ce m-au ajutat sa pun bazele frumoasei meserii pe care o practic.

Cu aceasta ocazie tin sa le multumesc din suflet!

La cat timp dupa absolvirea cursurilor te-ai angajat?

Am inceput sa lucrez intr-un salon din Bucuresti la putin timp dupa terminarea primului modul. Am continuat sa urmez si cursurile urmatoarelor 2 module. Daca e sa dau putin timpul inapoi, am intrat in bransa cosmeticienelor increzatoare si foarte sigura pe mine datorita informatiilor pe care le detineam. Acesta este un aspect foarte important, pentru ca e nevoie sa transmiti siguranta ca sa capeti apoi credibilitate in fata clientelor. Sunt cazuri in care clientele pun putin la indoiala capacitatea ta profesionala -raportandu-se la varsta. Dar acesta este un prag usor de trecut in momentul in care ai incredere in cunostintele tale.

Ce faci acum...

In prezent, lucrez pe postul de Cosmeticiana (si ma ocup putin si de administrare) intr-un salon de infrumusetare din Baia Mare, plin de fantezie - cum ii spune si numele:”Fantasy Studio-Salon de infrumusetare”. Sunt in continuare impreuna cu echipa alaturi de care am inceput, ceea ce ma face fericita. De curand ne-am relocat, pregatind pentru clientele noastre un spatiu mai primitor, mai aerisit mai mare si mai calduros. Cu aceasta ocazie am profitat sa ma indrept cu un pas mare spre visul meu: acela de a avea propriul meu salon de infrumusetare. Pot sa spun ca detin jumatate din “afacere’, dar asta nu inseamna ca visul meu e pe jumatate implinit, din contra, sunt multumita de evolutia mea, care e in continua crestere.

Cum te-a ajutat Scoala de Cosmetica in CARIERA ta de SUCCES

Dedicarea pentru ceea ce fac se vede in tot: modul de a vorbi, tonul vocii si rabdarea de care dau dovada cand ne mai “prindem urechile” in termeni de specialitate sau denumiri ciudate, modul in care isi aleg cuvintele ca sa explice cat mai pe intelesul tuturor, iar la partea practica ne-au ajutat sa executam totul corect.

Au cele mai potrivite metode pentru a face acest lucru, astfel am reusit si noi sa invatam corect ce inseamna aceasta meserie, sa asimilam toate informatiile oferite si sa putem mai apoi sa oferim servicii de calitate. Incepand cu notiunile de specialitate, care includ mult mai mult decat ai nevoie ca sa practici la un nivel basic, si ajungand pana la notiuni de marketing, economie sau organizare propriu-zisa in diferite forme de functionare-angajare/PFA/procent…. primiti de toate… deci da… pot sa spun ca programa scolii este una completa si complexa, iar trainerii sunt minunati, in adevaratul sens al cuvantului!

Daniela, dna. dr. Manuela Ravescu …

Jos palaria si va doresc sa faceti in continuare ceea ce stiti cel mai bine: sa pregatiti cosmeticiene care sa ofere servicii de calitate.

Va pup!