Scoala de Cosmetica Dr. Manuela Ravescu

Conteaza pe noi in alegerile tale

Singurul curs de cosmetica din Romania conceput de un medic dermatolog

In ce credem

Scoala de Cosmetica Dr. Manuela Ravescu doreste sa aduca pe piata de servicii de profil din Romania profesionisti cu un grad inalt de pregatire, pentru care inceputul de cariera, dar si perfectionarea oferita de specialistii nostri sa fie unele de succes.

Fiecare dintre voi este unica, iar profesionistul din voi trebuie descoperit, slefuit si ajutat sa faca din cosmetica o cariera de succes.

Lumea dermato-cosmeticii este complexa, intr-o dezvoltare continua si are nevoie de profesionisti bine pregatiti si, in acelasi timp, creativi si dornici de nou. Arta si stiinta se imbina in programa cursurilor noastre de cosmetica pentru a te forma ca adevarat profesionist al frumusetii.

Suntem perseverenti in atingerea obiectivului nostru de invatare si perfectionare continua in cosmetica si machiaj, astfel incat sa satisfacem cele mai exigente cerinte. Misiunea noastra este sa formam specialisti care sa ne reprezinte cu gratie, profesionalism si cu cel mai ridicat nivel etic.

  • Profesionalism. Calitatea ridicata a cursurilor de cosmetica si de perfectionare oferite de Scoala de Cosmetica este data de implicarea 100% a medicilor specialisti, in special a doamnei doctor Manuela Ravescu. Cunostintele medicale de estetica faciala si corporala, dar si observatiile acumulate in ani de experienta practica, stau la baza realizarii acestor cursuri. De aceea, suportul teoretic este solid, bine documentat, imbinand explicatiile detaliate cu lectii de sinteza periodica pentru fixarea notiunilor.
  • Respect. Cursurile sunt revizuite periodic astfel incat oricand vei alege sa le urmezi, sa fii la zi cu noutatile din domeniu. Folosim produse si aparatura de inalta calitate, astfel incat tu sa ai de la inceput o buna baza de lucru, pe care sa o folosesti ulterior in satisfacerea celor mai exigente cliente. Vei aduce zambetul pe fata clientilor, le vei creste increderea in sine si vei fi un model pozitiv pentru ei.
  • Iubire de frumos. Scoala de Cosmetica Dr. Manuela Ravescu este locul unde cosmetica si medicina se intrepatrund si se ajuta cu succes, cu scopul de a forma noi specialisti in cosmetica si machiaj. Cursurile de cosmetica te vor ajuta sa iti insusesti o meserie care iti satisface dragostea de frumos, dar si setea de cunoastere.
  • Pregatire continua. Scoala de Cosmetica este specializata atat in formarea incepatorilor in domeniul cosmeticii sau al machiajului, cat si a profesionistilor care vor sa adauge noi specialitati sau module in pregatirea lor.

Dr. Manuela Ravescu

Sunt Dr. Manuela Ravescu, fondatorul Scolii de Cosmetica. In urma cu multi ani, dupa ce am luat contact cu domeniul de beauty, am hotarat sa ma implic profesional si sa activez in aceasta fascinanta lume a infrumusetarii. Experienta si cunostintele medicale m-au ajutat enorm la crearea cursurilor de cosmetica. Frumusetea medicinei si fascinatia fata de estetica imi dau putere de munca si dorinta de a impartasi din cunostintele si din experienta mea.

Formular inscriere

Alege cursul tau favorit si inscrie-te acum. Te contactam in cel mai scurt timp.