O cariera de succes incepe la Scoala de Cosmetica

Mihaela Dranga

Cum te-a ajutat Scoala de Cosmetica in cariera ta de succes

M-am angajat la o luna dupa ce am absolvit cursul Scolii de Cosmetica dr. Manuela Ravescu, cu ajutorul Danielei care a vazut potentialul si pasiunea cu care am invatat si m-a recomandat.

Mihaela lucreza, acum, la o clinica de estetica pe parte de tratamente faciale, dar si ca terapeut de remodelare corporala si epilare cu laser.

Inca o eleva a scolii noastre a dorit sa ne povesteasca despre experienta ei din cadrul Scolii de Cosmetica dr. Manuela Ravescu. In cadrul campaniei “Eleve de Succes”, ne-am propus sa va insipram cu povestile absolventelor noastre.

pareri scoala de cosmetica dr manuela ravescu

Prima intalnire cu Scoala de Cosmetica

Am fost la Scoala de Cosmetica dr. Manuela Ravescu in anul 2022, unde am luat parte la cursul de cosmetician certificat si am avut o experienta foarte buna, am invatat multe informatii, dar mi-am si asezat in ordine ceea ce eu deja stiam. Am fost intr-o grupa de studente pasionate si asta m-a ajutat sa ma concentrez pe studiu.

Daniela si dna. Maria sunt instructori grozavi, cu multa experienta si ne-au oferit o multime de sfaturi si trucuri in domeniu. In general, a fost o experienta grozava si as recomanda-o, cu caldura, tuturor celor care doresc sa intre in acest domeniu de beauty, estetica.

La cat timp dupa absolvirea cursurilor te-ai angajat?

Acum, lucrez la o clinica de estetica pe parte de tratamente faciale, dar si ca terapeut de remodelare corporala si epilare cu laser. M-am angajat la o luna dupa ce am absolvit cursul Scolii de Cosmetica dr. Manuela Ravescu, cu ajutorul Danielei care a vazut potentialul si pasiunea cu care am invatat si m-a recomandat.

eleva scoala de cosmetica dr manuela ravescu

Cum te-a ajutat Scoala de Cosmetica in CARIERA ta de SUCCES

Desi stiam o gramada de informatii legate de piele si de partea de skincare, structura modulelor din cadrul cursului m-a ajutat sa imi pun ideile in ordine si sa imi sedimentez informatiile. Partea de practica m-a invatat sa imi axez atentia catre cliente, nu doar catre partea de tratament si ingrijire a pielii lor, cat si pe comunicare si intelegerea nevoilor lor.

Am participat si la cursul despre “Acnee din perspectiva medicala” care a fost prezentat de catre dna. doctor Manuela Ravescu. Am dobandit informatii pretioase, ce aprofundeaza acest subiect din punct de vedere medical, dar si estetic, si am descoperit legatura stransa dintre cabinetul dermatologului si cabinetul de cosmetica.