Suntem foarte mandre de absolventele scolii noastre si dorim sa impartasim cu voi atat experienta lor din cadrul scolii, cat si evolutia carierei lor de cosmeticiene sau make-up artisti dupa finalizarea cursurilor! Astfel am creat campania “Eleve de Succes” si ne-am propus sa va prezentam eleve care au dorit sa va povesteasca ce a insemnat pentru ele sa fie cursantele Scolii Beauty One.

"Sunt fericita ca am avut posibilitatea sa intalnesc oameni deschisi, preocupati sa ne invete lucruri minunate si foarte folositoare in ceea ce priveste ingrijirea faciala, corporala si machiaj, oameni daruiti care fac asta cu pasiune."

Miriam Stanicel

Prima intalnire cu Scoala Beauty One

Am participat la cursurile de cosmetica si machiaj in cadrul scolii Beauty One. In anul 2008, odata cu prima generatie de eleve, am urmat primul modul de cosmetica, iar in anul 2013 am continuat modulul al doilea si al treilea : Terapii de ten, respectiv Cosmetica corporala cat si cursul de machiaj profesional.

Sunt fericita ca am avut posibilitatea sa intalnesc oameni deschisi, preocupati sa ne invete lucruri minunate si foarte folositoare in ceea ce priveste ingrijirea faciala, corporala si machiaj, oameni daruiti care fac asta cu pasiune.

La cat timp dupa absolvirea cursurilor te-ai angajat?

Inca din timpul scolii, am avut ocazia sa lucrez in cadrul Chic Salon din Bucuresti, unde am fost angajata la recomandarea dnei dr. Manuela Ravescu si am avut oportunitatea sa intalnesc oameni minunati si sa invat multe lucruri care imi sunt de folos zi de zi. Ulterior m-am intors in Cluj Napoca, deci am schimbat si locul de munca.

Ce faci acum...

In prezent lucrez ca estetician si make-up artist in salonul Season Beauty din Cluj Napoca.

Cum te-a ajutat Scoala Beauty One in CARIERA ta de SUCCES

Informatiile primite in timpul cursurilor de cosmetica si machiaj ale Scolii Beauty One ,atat de doamna Manuela Ravescu cat si de Daniela Blenovici, mi-au fost nespus de folositoare si le sunt recunoscatoare pentru tot ce au facut pentru mine.

Miriam Stancel este o cosmeticiana pasionata, ambitioasa, carismatica si suntem mandre ca ne-a fost eleva!

Daca sunteti din Cluj va recomandam sa o vizitati, noi ne amintim mereu cu drag de ea!