SUNT DANIELA BLENOVICI SI IUBESC CEEA CE FAC!

Sunt pasionata de make-up inca din scoala generala, cand am inceput sa ma machiez si sa imi machiez prietenele. Mi-am dezvoltat abilitatile incepand cu anul 2007, cand am participat la un curs machiaj profesional, in urma caruia am facut parte din echipa de make-up artisti prezenti la mai multe evenimente, prezentari de moda, sedinte foto. Apoi, am descoperit o alta pasiune, cosmetica. Am urmat cursurile Scolii de Cosmetica sub atenta supraveghere a doamnei dr. Manuela Ravescu.

Consider ca am beneficiat de cel mai bun nivel de pregatire. Ulterior, am ramas in echipa doamnei doctor, alaturi de care lucrez drept cosmeticiana, make-up artist si dermopigmentist. Am participat la numeroase cursuri si seminarii de specializare si, la scurt timp, am devenit formator de cosmetica si machiaj profesional in cadrul Scolii de Cosmetica si Machiaj Profesional.

Daniela Blenovici - curs cosmetica 3 luni

AM ACUMULAT O EXPERIENTA DE APROAPE 10 ANI PE POSTUL DE FORMATOR, DAR IMPARTASESC CURSANTELOR SCOLII CU ACEIASI BUCURIE SI ENTUZIASM TOATE CUNOSTINTELE DOBANDITE SI SUNT FERICITA CA LE POT AJUTA SA DEVINA PROFESIONISTI BINE PREGATITI IN DOMENIUL ALES.