05 feb.

Nou la Scoala de Cosmetica: Curs de Eticheta in Estetica

Nou la Scoala de Cosmetica: Curs de Eticheta in Estetica

Ne dorim sa asiguram o formare completa in cadrul cursurilor de calificare in cosmetica. Ne dorim sa ajutam elevele sa devina profesionisti desavarsiti si sa participam activ si constructiv la formarea voastra. Pentru ca elevele noastre sa aiba parte de cea mai buna pregatire! Astfel, in anul 2020, am inclus in Cursul de Cosmetica Premium si cursul de Eticheta in Estetica.

Prima scoala de cosmetica din Romania care introduce un curs de eticheta in estetica

Profesionalismul in acest domeniu nu se rezuma doar la efectuarea corecta a tuturor procedurilor pe care le realizeaza o cosmeticiana.

Profesionalismul se reflecta si in relatia cu clientul. Si, din pacate, acest subiect nu este aprofundat in cadrul cursurilor de calificare, desi exista clar o necessitate, tinand cont ca aceasta meserie se bazeaza pe relatia dintre cosmeticiana si client.

Eticheta in Estetica: Cristina Turnagiu Dragna

De ce curs de eticheta in estetica

Notiunile de eticheta in estetica nu sunt tocmai o noutate la Scoala de Cosmetica dr. Manuela Ravescu. Am inceput fiecare curs de cosmetica punand accentul pe modul corect de relationare cu clientul: din momentul in care intra in cabinetul de cosmetica, tinuta, igiena pana la modul de adresare, comportament verbal si non-verbal.

In fiecare lectie teoretica si practica le-am reamintit elevelor noastre aceste notiuni. Insa, fiind un subiect atat de important, am decis ca merita chiar aprofundare. De aceea, este necesar un curs separat cu toate informatiile cuprinse la un loc si mult mai dezvoltat.

eticheta in estetica

Trebuie sa stim cum sa ne comportam in mediul profesional, iar comportamentul nostru trebuie adaptat in functie de meseria pe care o practicam. Cristina Turnagiu Dragna a venit in completarea acestor cerinte cu toata experienta ei in eticheta si protocol. Astfel, le prezinta elevelor noastre importanta aspectului, igienei, secretele comunicarii verbale si nonverbale. De asemenea, le aratam cum trebuie sa se desfasoare interactiunea cu clientele.

sursa: Canal33

Cine sustine acest curs

Cristina Turnagiu Dragna este formator acreditat in comunicare, eticheta, protocol si ceremonial. De asemenea, este Secretar General al Asociatiei Romane pentru Protocol si Ceremonial, moderator al emisiunii “Eticheta in Afaceri” si antreprenor in domeniul infrumusetarii. Are, asadar, o experienta semnificativa, atat in domeniul formarii si etichetei, cat si al infrumusetarii. Detalii, aici.

Pentru a urma un curs de cosmetica complet, cu notiuni despre marketing, comunicare şi dezvoltarea afacerii, Scoala de Cosmetica este cea mai buna optiune.

Etichete