Dotata cu aparatura inovativa, de ultima generatie, scoala noastra iti permite accesul la cele mai noi tehnologii si iti pune la dispozitie ultimele tendinte in ceea ce priveste practica din domeniu.

Cel mai bun curs de cosmetica si machiaj! Scoala de Cosmetica si Machiaj Profesional este specializata atat in formarea incepatorilor in domeniul cosmeticii si al machiajului, cat si a profesionistilor care vor sa adauge noi specialitati sau module la pregatirea si, respectiv, CV-ului lor.

Datorita  aparaturii avansate folosite atat in estetica faciala, cat si in terapiile corporale de slabire, trainerii si specialistii scolii noastre sunt preocupati atat de initierea cursantilor in noi domenii si cunostinte, cat si de organizarea de specializari, seminarii si training-uri intensive cu produse profesionale.

Dotari si produse

Exercitiile la cel mai bun curs de cosmetica se vor efectua cu produse profesionale. Sala de curs si sala de practica sunt dotate cu materiale de cea mai buna calitate, oferind un ambient placut, dedicat exclusiv institutiei de invatamant.

Pe langa instruirea si cursurile propriu-zise, specialistii nostri va stau la dispozitie cu sfaturi si asistenta in gasirea unui loc de munca prin studierea ofertei si recomandari in functie de performanta fiecarui cursant.

Aparatura de inalta calitate la cel mai bun curs de cosmetica

  Aparatura folosita in scoala noastra include: termocuverta cu infrarosu, aparat electrostimulare, combina cosmetica cu unsprezece functii, aparatura de slabire profesionala – EXIMIA, aparat de epilare definitiva – EASY LIGHT, vacuum, Mesoskin, aparat de presoterapie, aparat cavitatie. Materialul profesional cosmetic este asigurat in totalitate de scoala, precum si suportul teortic (curs) si mijloacele audio-vizuale de instruire.

Optiuni finantare

Mai mult decat atat, pentru ca stim ca noi toti trecem prin momente economice delicate, vrem sa venim in ajutorul cursantilor si sa le oferim si posibilitatea de plata in rate a taxelor de scolarizare.

Conditii de inscriere