Curs HIFU Scoala de Cosmetica

De ce cursuri cosmetica online

Scoala de Cosmetica Dr. Manuela Ravescu vine in intampinarea nevoilor de educatie si de pregatire profesionala continua cu un set de cursuri cosmetica online adresate atat cursantelor care au ales Cursul de Cosmetica Premium, cat si cosmeticienelor care doresc sa invete tehnici si proceduri noi. Propunerile noastre sunt:

  • NOU! Curs Plasma Pen
  • Curs de Microneedling
  • Curs HIFU
  • Curs Cosmetica Premium - continuarea cursurilor teoretice

Cum se desfasoara cursurile online

Cursurile online sunt disponibile exclusiv cursantelor Scolii de Cosmetica Dr. Manuela Ravescu si cosmeticienelor care doresc sa se inscrie, prin achitarea tarifelor mentionate mai jos. Mentionam faptul ca putem propune un tarif mai mic pentru cursurile sustinute pentru ca, in lipsa practicii, nu exista costuri suplimentare cu consumabilele.

Curs HIFU facial

400 lei Reducere 60%, de la 200 euro
Vezi mai multe

Curs Microneedling

150 euro Reducere 60%, de la 350 euro
Vezi mai multe

Partea practica pentru cursuri cosmetica online - OPTIONAL

Pentru cursurile de specializare - Plasma Pen, microneedling si HIFU - aveti optiunea de a realiza si partea practica, pe un model adus de dvs., in momentul in care se va relua activitatea Scolii de Cosmetica. Cost suplimentar pentru partea practica: 200 euro pentru cursul de Plasma Pen, 100 euro pentru cursul de Microneedling, respectiv 400 lei pentru cursul HIFU.

Cursurile online sunt disponibile doar in perioada in care activitatea Scolii de Cosmetica Dr. Manuela Ravescu sunt suspendate, ca urmare a starii de urgenta impuse de raspandirea noului coronavirus. Pentru ca tu sa ai cele mai bune rezultate si sa iti poti relua rapid activitatea, avem grija sa venim saptamanal cu sfaturi pe blog. Click aici si citeste ce ti-am pregatit!

Vrei sa ne cunoastem? Gasesti, mai jos, formularul de inscriere.