Urmatorul curs incepe pe 13 iulie

De ce sa incepi o cariera in cosmetica | Sesiune interactiva

Sesiune unica in Romania, organizata pe platforma Zoom

Sustinuta de Daniela Blenovici, cosmeticiana

Esti pasionata de ingrijirea pielii? Vrei ca pasiunea ta sa devina job platit? Vrei sa iti schimbi meseria, dar nu stii daca ti se potriveste cea de cosmetician? Cat de usor este sa te angajezi in domeniu sau cat castiga o cosmeticiana?

 • Daniela Blenovici, formatorul Scolii de Cosmetica Dr. Ravescu Manuela, te invita la sesiune online in care iti va raspunde acestor intrebari si iti va prezenta ce inseamna cu adevarat sa fii cosmetician.
 • Ne dorim ca tu sa descoperi pe durata sesiunii:
  • avantajele meseriei de cosmetician;
  • pasii catre o cariera de succes;
  • posibilitati de angajare si salarizare;
  • modalitati de promovare si dezvoltare profesionala;
  • povesti de succes, caci succesul cursantelor noastre este dovada ca putem scrie si povestea ta.

Gratuita si din confortul casei tale, intalnirea cu Daniela se va desfasura online, platforma Zoom, prin transmisiune live. Tot ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi pentru a primi link-ul de logare.
❗ Inregistreaza-te mai jos sau in pagina de Inscrieri

Formular inscriere

Alege cursul tau favorit si inscrie-te acum. Te contactam in cel mai scurt timp. 

[siteorigin_widget class=”vr_widget_banner”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

De ce cursuri cosmetica online

Scoala de Cosmetica Dr. Manuela Ravescu vine in intampinarea nevoilor de educatie si de pregatire profesionala continua cu un set de cursuri cosmetica online adresate atat cursantelor care au ales Cursul de Cosmetica Premium, cat si cosmeticienelor care doresc sa invete tehnici si proceduri noi. Propunerile noastre sunt:

 • NOU! Curs Plasma Pen
 • Curs de Microneedling
 • Curs HIFU
 • Curs Cosmetica Premium – continuarea cursurilor teoretice

Cum se desfasoara cursurile online

Cursurile online sunt disponibile exclusiv cursantelor Scolii de Cosmetica Dr. Manuela Ravescu si cosmeticienelor care doresc sa se inscrie, prin achitarea tarifelor mentionate mai jos. Mentionam faptul ca putem propune un tarif mai mic pentru cursurile sustinute pentru ca, in lipsa practicii, nu exista costuri suplimentare cu consumabilele.

[siteorigin_widget class=”vr_widget_pricing”][/siteorigin_widget]

Partea practica pentru cursuri cosmetica online – OPTIONAL

Pentru cursurile de specializare – Plasma Pen, microneedling si HIFU – aveti optiunea de a realiza si partea practica, pe un model adus de dvs., in momentul in care se va relua activitatea Scolii de Cosmetica. Cost suplimentar pentru partea practica: 200 euro pentru cursul de Plasma Pen, 100 euro pentru cursul de Microneedling, respectiv 400 lei pentru cursul HIFU.

Cursurile online sunt disponibile doar in perioada in care activitatea Scolii de Cosmetica Dr. Manuela Ravescu sunt suspendate, ca urmare a starii de urgenta impuse de raspandirea noului coronavirus. Pentru ca tu sa ai cele mai bune rezultate si sa iti poti relua rapid activitatea, avem grija sa venim saptamanal cu sfaturi pe blog. Click aici si citeste ce ti-am pregatit!

Vrei sa ne cunoastem? Gasesti, mai jos, formularul de inscriere.

[siteorigin_widget class=”NF_Widget”][/siteorigin_widget]