Scoala de Cosmetica si Machiaj Profesional dr. Manuela Ravescu este acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Diplomele obtinute ofera posibilitatea de a obtine locuri de munca atat in Romania, cat si in orice alta tara din Uniunea Europeana.

Un examen curs cosmetica cum nu se poate mai usor! Arta si stiinta s-au imbinat in programa cursurilor noastre de cosmetica pentru a va forma ca adevarati profesionisti ai frumusetii. Lumea dermato-cosmeticii este complexa si intr-o dezvoltare continua, asa ca are nevoie de profesionisti bine pregatiti, creativi si dornici de nou. Suntem perseverenti in atingerea obiectivului nostru de invatare si perfectionare continua in cosmetica si machiaj, astfel incat sa satisfacem cele mai exigente cerinte. Misiunea noastra este sa formam specialisti care sa ne reprezinte cu gratie, profesionalism si cu cel mai ridicat nivel etic.

dr. Manuela Ravescu

Modulul I - Estetica Generala

La finalul cursurilor Modulului I – Estetica generala, se sustine un prim examen cu o comisie a ANC - Autoritatea Nationala pentru Calificari, in urma caruia se obtine un Certificat de Absolvire acreditat de Ministerul Educatiei si de Ministerul Muncii.

Pe baza acestui certificat, va puteti angaja si puteti practica in saloanele de cosmetica, cu conditia continuarii studiilor prin modulele II si III. La sfarsitul acestora, veti obtine statutul de cosmeticiana pe care ti-l doresti atat de mult si pentru care suntem gata sa muncim IMPREUNA!

Modulele II si III

La finalul cursurilor modulelor II si III, se sustine examenul de calificare cu o comisie a ANC, examen a carui promovare va aduce Certificatul de Calificare in meseria de cosmetician, acreditat de aceleasi ministere.

DOAR IN BAZA ACESTUI CERTIFICAT VA PUTETI ANGAJA!

Ambele examene presupun sustinerea unei probe teoretice (test grila) si a unei probe practice (subiecte).

Daruirea si expertiza specialistilor nostri ofera tuturor cursantilor informatii corecte si complete pentru un examen curs cosmetica usor de trecut.
Va tinem pumnii!