Consideri mascara un produs indispensabil?
Esti preocupata de ingrijirea si accentuarea genelor naturale?

Pana de curand, singurele solutii pentru accentuarea genelor, in afara de aplicare zilnica a mascarei, erau vopsirea genelor, aplicarea genelor false sau extensiilor de gene. Nu par solutii la indemana oricui ori efectul creat nu este pe placul tuturor. Pentru ca e un subiect pe care putem discuta complex, m-am gandit sa facem o comparatie intre proceduri, mai exact intre efectele obtinute si dezavantajele fiecareia.

VOPSITUL GENELOR

Efect: culoarea genelor naturale este intensificata pentru 2-3 saptamani
Dezavantaje: vopseaua poate intra in ochi, iar usturimea produsa creeaza disconfort
Durata procedurii la salon: 20-30 min

APLICARE GENE FALSE

Efect: indesirea genelor, efectul poate fi natural sau foarte dramatic, in functie de genele false alese
Dezavantaje: poate fi o adevarata provocare sa iti aplici o pereche de gene false dimineata pe fuga inainte de plecare
Durata procedurii acasa: intre 5-30 min, in functie de dexteritate

APLICARE EXTENSII GENE

Efect: alungirea genelor naturale, daca vorbim de tehnica fir cu fir sau indesirea genelor, daca se folosete tehnica de volum 2D-3D
Dezavantaje: timpul de aplicare este de aproximativ 2 ore, extensiile trebuie intretinute acasa, dar si completate prin vizite lunare la salon. 

Care este SOLUTIA?

Ce pot face daca imi doresc sa obtin efectele unei mascara, adica volum, alungire si curbare, fara a aplica zilnic un produs?

Solutia sta in mascara semipermanenta. Aceasta este o procedura ce poate fi realizata in saloanele de cosmetica si a fost creata pentru femeile care isi doresc genele rimelate pentru mai multe saptamani, fara a mai fi nevoie sa aplice un produs.

Ce presupune PROCEDURA DE MASCARA SEMIPERMANENTA?

PROCEDURA se efectueaza cu un kit special in doar 20 de minute, nu afecteaza genele naturale, poti accentua chiar si genele de pe pleoapa inferioara si poti alege volumul dorit.

Rezultatul poate sa dureze intre 2 si 3 saptamani si este rezistent la apa. Este o alegere perfecta pentru vacante, poti merge la piscina sau la sala de fitness fara sa te ingrijoreze ca produsul s-ar putea intinde.

Daca esti cosmeticiana si esti in cautarea unui serviciu in plus pe care sa il oferi clientelor, mascara semipermanenta este o alegere buna. Procedura este rapida si usor de realizat.

Pentru un efect si mai spectaculos, cat si natural, mascara semipermanenta poate completa serviciul de permanent de gene, curbarea genelor naturale. Astfel, dupa realizarea permanentului nu mai este necesar sa vopsesti genele, ci le poti accentua cu mascara ce va rezista 2-3 saptamani.

Vrei sa inveti cum sa realizezi cele 2 servicii si sa rasfeti genele clientelor tale?


Daca ai absolvit deja un curs de cosmetica, te invit la seminarul adresat profesionistilor

“Permanentul de Gene + Mascara Semipermanenta”