Curs epilare cu ceara traditionala si de unica folosinta

Doresti sa iti imbunatatesti tehnica de epilare cu ceara? Esti proaspata absolventa a unei scoli de cosmetica? Si vrei sa te perfectionezi? In tipul acestui curs de epilare, inveti tipurile de ceara si incalzitoare, produse necesare, regulile generale ale epilatului cu ambele tipuri de ceara, contraindicatiile procedurii si ingrijire post-epilare. Structura cuprinde atat curs de epilare cu ceara de unica folosinta pe picioare, maini, mustata, cat si aplicarea cerii traditionale si curs de epilare axilara si inghinala. 

Partea practica se lucreaza pe modele aduse de catre cursante sau cursantele exerseaza una pe cealalta. Produsele si consumabilele necesare sunt asigurate de scoala.

DETALII AICI

seminar ipl laser

Curs Epilare definitiva cu IPL/LASER Acreditat

Cursul de Aplicare Lumina Intens Pulsata si LASER in Estetica se adreseaza persoanelor care detin un certificat de calificare in cosmetica, dar nu au dobandit cunostintele necesare realizarii acestei proceduri. Cursul este structurat in 2 parti, teorie si practica.

DETALII AICI

Curs de epilare cu zahar

Esti cosmeticiana si vrei sa inveti o noua tehnica de epilare? Este timpul pentru curs de epilare cu zahar!

Daca vrei sa te aliniezi tendintelor in cosmetica, trebuie sa inveti noile tehnici in domeniu! Sugaringul este varianta naturala a epilarii cu ceara traditionala sau de unica folosinta. Pentru ca vrem sa te tinem la curent cu noutatile, am creat pentru tine un nou curs: CURSUL DE EPILARE CU ZAHAR.

DETALII AICI