Vino la Scoala de Cosmetica dr. Manuela Ravescu! Elevele noastre sunt angajate in proportie de 96%!

Aceasta este o dovada a calitatii inalte a cursurilor si a experientei trainerilor nostri!

Calitatea Cursurilor

Calitatea ridicata a cursurilor de cosmetica oferite de Scoala de Cosmetica si Machiaj Profesional este unul din avantajele scolii si este data de implicarea 100% a medicilor specialisti, in special a doamnei doctor Manuela Ravescu. Cunostintele medicale de estetica faciala si corporala, la care se adauga observatiile acumulate in ani de experienta practica, stau la baza realizarii acestor cursuri. De aceea, suportul teoretic este:

  • solid
  • bine documentat
  • imbina explicatiile detaliate cu lectii de sinteza periodica pentru fixarea notiunilor

Ai parte de cursuri dinamice si interactive, completate periodic cu informatii noi, provenite din inovatiile constante din aceste domenii atat de vaste si complexe: cosmetica si medicina. Toate sunt gandite de dr. Manuela Ravescu, medic dermatolog. 

Examinarea finala

Curs cosmetica 3 luni

Demonstratii Practice

Cursurile sunt urmate de demonstratii practice si de exercitii realizate de eleve, pentru fiecare tehnica in parte, pana la insusirea desavarsita a tehnicilor cosmetice. Astfel, specialistii scolii se asigura ca fiecare cursant stapaneste respectiva tehnica, asigurandu-i succesul in practica ulterioara.

Dotari si servicii

Prin aceste cursuri de cosmetica sau machiaj profesional, ai asigurata baza materiala necesara desfasurarii orelor practice, absolut vitale pentru a deveni o buna esteticiana.

  • Explicam 
  • Demonstram si
  • Exersam tratamente si terapii individualizate in functie de necesitatile si problemele clientului. !!! Deoarece ne dorim o formare profesionala completa, cursantele care acceseaza ambele cursuri, cel de cosmetica si cel de machiaj profesional, beneficiaza de un pret redus la cursul de machiaj

Dezvoltarea Creativitatii

Suntem intr-un domeniu stiintific, dar ne dorim sa nu fim prea abstracti in notiuni si explicatii, de aceea punem accent pe dezvoltarea creativitatii elevelor, dar numai dupa dobandirea cunostintelor de anatomie, dermatologie, chimia produsului, notiuni obligatorii de teorie si tehnica in cosmetica. Sa nu uitam, pornim de la baza pentru a ajunge in varf!

Totodata, veti gasi in echipa Scolii de Cosmetica si Machiaj Profesional deschiderea si consilierea necesara in vederea demararii unei afaceri. In plus, in calitate de eleve ale scolii, veti avea reducere la pretul de lista al produselor cosmetice profesionale si al aparatelor de estetica faciala si corporala.

Povesti de succes

Oportunitati de Angajare

Datorita bunului renume pe care il are Scoala de Cosmetica si Machiaj Profesional, recunoscut la nivel national, primim numeroase cereri de angajare de la saloane din Bucuresti, cat si din alte colturi ale tarii. Noi recomandam eleve pentru angajare in functie de performantele fiecareia.

In urma unui SONDAJ referitor la procentul absolventelor acestei scoli care sunt angajate, am avut parte de o placuta surpriza. Cursantele Scolii de Cosmetica fondate de dr. Manuela Ravescu sunt angajate in proportie de 96%! Aceasta este o dovada a calitatii inalte a cursurilor si a experientei trainerilor nostri! Povesti de succes, AICI.

Echipa de instructori