Cum ti se pare ideea unui job de make-up artist profesionist?

Unul in care satisfactia si uimirea clientilor fata de indemanarea, creativitatea si originalitatea ta sa fie ceva obisnuit?

Visezi la distractia, diversitatea si satisfactiile unui astfel de job?

De ce sa urmezi Cursuri de Make-up la Scoala de Cosmetica si Machiaj

Scoala de Cosmetica ofera 3 tipuri de cursuri de machiaj: profesionist, pentru avansati si automachiaj. In timpul cursului de machiaj, iti insusesti cele mai noi tehnici si cunostinte in arta machiajului profesional.
Fie ca vrei o cariera de make-up artist sau doar sa iti bucuri prietenele si pe tine insati cu un machiaj uluitor, acest curs de machiaj profesional iti va oferi suportul necesar, iti va spori creativitatea si te va inspira pentru a continua si a-ti transforma pasiunea intr-o adevarata cariera!

Incepe acum drumul tau catre o cariera de succes ca make-up artist profesionist!

Curs machiaj profesional

Curs de Machiaj Profesional

Fii AS in MACHIAJUL SPECIAL!

Job-ul unui make-up artist presupune crearea de diferite look-uri. Imaginatia nu are limite, la fel si cerintele clientilor. Ce spui despre machiajul de televiziune sau despre aplicarea diferitelor elemente estetice pentru a interpreta un rol? In plus, abilitatile practice dobandite iti ofera posibilitatea de a crea propria viziune si un portofoliu pentru potentiali angajatori.

Cursul de machiaj pentru avansati face parte din pachetul de cursuri de machiaj oferit de Scoala de Cosmetica, si se adreseaza celor care au absolvit deja un curs de baza in machiaj si doresc sa invete machiaje speciale. Inveti:

  • Efecte Speciale
  • Machiaj Fantezie in tehnica creionului si a acuarelei
  • Machiaj Transformational.

Durata: 3 saptamani; 3 zile/saptamana; 4h/zi; 36 ore

curs machiaj avansati

Fii CEA MAI FRUMOASA versiune a ta!

  • Look de portelan?
  • Buze senzuale?
  • Pometi stralucitori sau ochii perfect conturati ai vedetelor de la televizor, modelelor din reclame sau actorilor?

Invata cum sa iti aplici machiajul la fel ca un make-up artist profesionist!

Inveti cum sa iti evidentiezi calitatile si sa sa iti ascunzi defectele, sa pui in valoare trasaturile frumoase ale tenului si ale conformatiei fetei. In plus, dupa acest curs, vei stii exact care sunt pasii de realizare a unui machiaj corect, adaptat stilului tau, evenimentului si vestimentatiei, dar si cum sa alegi produsele potrivite pentru tine. 

cursul automachiaj