aparatura cosmetica

NOU! CURS HIFU

Tehnologia HIFU – High Intensity Focused Ultrasound – reprezinta cea mai noua aparatura de lifting facial nechirurgical si remodelare corporala. Este o solutie disponibila acum si cosmeticienelor, pentru a obtine rezultate spectaculoase, intr-un timp scurt, cu un disconfort minim. Daca vrei sa oferi clientelor tale acest serviciu, te asteptam la curs HIFU, pentru a invata toate secretele utilizarii acestui aparat ce inlocuieste sau amana liftingul chirurgical.

DETALII AICI

CURS PLASMA PEN

Plasma Pen reprezinta unul dintre cele mai noi tratamente estetice in domeniul infrumusetarii, aflandu-se la limita dintre cosmetica si chirurgie estetica. Dispozitivul produce un flash superficial de plasma care provoaca o microarsura ce obliga pielea sa se stranga in jurul zonei tratate.

DETALII AICI

CURS DE MICRONEEDLING

Esti cosmeticiana si vrei sa inveti corect tehnica de MICRONEEDLING? Vino la singurul curs sustinut de un MEDIC DERMATOLOG! Afla secretele procedurii si cum sa aplici corect tehnica de la dr. Manuela Ravescu.

DETALII AICI

SEMINAR MICRODERMABRAZIUNE

Seminarul de Microdermabraziune se adreseaza persoanelor care detin un certificat de calificare in cosmetica, dar nu au dobandit cunostintele necesare realizarii acestei proceduri. Cursul este structurat in 2 parti, la finalul carora vei fi specialist in aceasta tehnica atat de ceruta si de apreciata de cliente. 

DETALII AICI

 

Curs Peeling Chimic

Vino la singurul curs complet de Peelinguri Chimice destinat cosmeticienelor! Stim ca sunt intrebari si la fel de sigure suntem ca avem toate raspunsurile.

DETALII AICI