curs de microneedling practica

NOU!!! CURS DE MICRONEEDLING

Esti cosmeticiana si vrei sa inveti corect tehnica de MICRONEEDLING? Vino la singurul curs sustinut de un MEDIC DERMATOLOG! Afla secretele procedurii si cum sa aplici corect tehnica de la dr. Manuela Ravescu.

DETALII AICI

CURS “TENUL ACNEIC SI TERAPIILE ANTI-ACNEICE”

Acneea... o problema atat de des intalnita si care le da bataie de cap multor cliente. Daca reusesti sa le scapi de ea, fii sigura ca vei avea prietenia si recunostinta lor! Si, sigur, cel mai important - le vei cuceri! Dr. Manuela Ravescu iti vine in ajutor si iti prezinta cele mai avansate solutii de tratare a acneei, pentru a oferi cele mai bune tratamente anti-acneice in salonul tau. 

DETALII AICI

 

SEMINAR MICRODERMABRAZIUNE

Seminarul de Microdermabraziune se adreseaza persoanelor care detin un certificat de calificare in cosmetica, dar nu au dobandit cunostintele necesare realizarii acestei proceduri. Cursul este structurat in 2 parti, la finalul carora vei fi specialist in aceasta tehnica atat de ceruta si de apreciata de cliente. 

DETALII AICI

 

Curs Peeling Chimic

Vino la singurul curs complet de Peelinguri Chimice destinat cosmeticienelor! Stim ca sunt intrebari si la fel de sigure suntem ca avem toate raspunsurile.

DETALII AICI