Secretele HIFU | Totul despre curs HIFU in Bucuresti

Curs HIFU Scoala de Cosmetica

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) este considerata cea mai eficienta metoda de realizare a unui lifting nechirurgical. Prin cresterea calitatilor pielii – tonus si elasticitate – corecteaza conturul facial, gradul de satisfactie al pacientilor (imediat dupa procedura, la 3 luni si la 6 luni) fiind extrem de ridicat. Afla toate detaliile atat despre procedura, cat si despre curs HIFU in Bucuresti.

Ce inseamna mai exact HIFU

Tehnologia HIFU se refera la ultrasunete cu frecventa cuprinsa intre 4-10MHz. Acestea strabat straturile superficiale ale pielii si actioneaza la nivelul tesutului celular subcutanat, concentrandu-se intr-un punct.

Care este mecanismul de actiune al tehnologiei

Ultrasunetele provoaca o vibratie a celulelor. In urma miscarii de frictiune rezultate, se degaja caldura. Aceasta caldura stimuleaza fibroblastii sa produca mai mult colagen.

In plus, la locul de actiune se atinge o temperatura de 60-70 grade C, care va produce denaturarea fibrelor de colagen. Aceste fibre modificate vor stimula mecanismele de regenerare ale pielii crescand suplimentar sinteza de colagen (neocolageneza).

Rezultatul: un efect de lifting imediat, acest efect consolidandu-se si accentuandu-se la 3, respectiv la 6 luni.

rezultate HIFU

Vorbim despre o tehnologie avansata si eficienta. Acest fapt face ca, de obicei, sa fie suficienta realizarea unei singure sedinte, care se repeta anual. Totusi, rezultatul depinde de starea pacientului, dar si de capacitatea de mobilizare a tegumentului.

Mecanismul de actiune al HIFU

Procedura este indicata si recunoscuta pentru:

  • lifting al fetei si gatului;
  • lifting al sprancenelor si pleoapelor;
  • imbunatatirea aspectului decolteului;
  • cresterea fermitatii in zonele cu piele laxa: coate, genunchi, partea interna coapse, abdomen;
  • diminuarea ridurilor.
curs HIFU in Bucuresti

Este foarte important de stiut faptul ca pacientii nu necesita timp de recuperare post-procedura. Efectele adverse, daca ele apar, sunt minime (printre ele, putem mentione roseata si mici edeme) si pot dura 2 pana la 3 zile.

Optiunea de curs HIFU in Bucuresti

Scoala de Cosmetica Dr. Manuela Ravescu este printre putinele care ofera acces la cea mai noua aparatura din domeniu, cu traineri care au competentele si experienta necesara pentru a oferi informatii atat in timpul cursului de cosmetica Premium, despre care puteti citi mai multe in Curs Cosmetica PREMIUM, cat mai ales in timpul cursurilor de specializare. Discutam mai multe despre optiunea de Curs HIFU in Bucuresti aici, unde poti afla detalii atat despre structura cursului, cat si despre metodele de inscriere.

Speram ca v-am trezit curiozitatea si va asteptam la cursurile noastre pentru a va impartasi cu drag toate informatiile noi care, cu siguranta va vor ajuta in cariera!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest