Microneedling, un must have in portofoliul unei cosmeticiene

curs de microneedling in Bucuresti

Procedurile cosmetice clasice nu sunt intotdeauna suficiente, mai ales intr-o epoca in care cautam tot mai mult tineretea vesnica. E nevoie de ajutor din partea noilor tehnologii, care au capacitate de adaptare si de upgradare de la an la an. Pentru a le folosi in mod corect trebuie sa urmezi cursuri dedicate, in cadrul carora vei afla cum sa utilizezi aparatura si sa te bucuri de toate beneficiile. Este si cazul procedurii de microneedling. Iti spunem ce trebuie sa stii despre procedura si cum sa alegi cel mai bun curs de microneedling in Bucuresti.

Microneedling-ul sau skin needling este una dintre cele mai solicitate aceste proceduri. Mai exact, discutam despre o terapie tot mai apreciata si folosita in lumea cosmeticii. Motivul este inducerea sintezei de colagen. Asadar, o cosmeticiana intr-o perfectionare continua si care doreste sa isi rasfete clientele cu cele mai eficiente tratamente, trebuie sa cunoasca si aceasta terapie. Inainte de a investi in aceasta tehnologie trebuie sa stii cu ce se diferentiaza de alte terapii anti-aging.

Microneedling: beneficii si indicatii

Microneedlingul este o procedura ce foloseste micro-ace pentru penetrarea tegumentului. Astfel, lezarea controlata si minim invaziva a pielii provoaca puncte superficiale de sangerare ce declanseaza o cascada de vindecare.

Practic, intr-o singura sedinta, asiguri cresterea tonusului si elasticitatii pielii, a sintezei de acid hialuronic, stimulezi rata de regenerare celulara si ajuti la formarea unor noi vase de sange. In acest mod, efectele acestui tratament nu se compara cu ale niciunei alte terapii.

Indicatiile microneedling-ului sunt multiple. Investind in acest aparat, poti trata o arie larga de probleme ale pielii, precum:

  • laxitate tegumentara;
  • cicatrici post-acnee;
  • vergeturi;
  • cearcane;
  • melasma;
  • caderea parului;
  • alopecie androgenetica si alopecie areata pentru ca tratamentul poate fi folosit si la nivelul scalpului pentru a opri caderea parului si a stimula regenerarea foliculilor pilosi.

De ce ai nevoie de curs de microneedling in Bucuresti

Procedura in sine este destul de complicata si este nevoie de un training riguros pentru a putea fi realizata fara probleme. De aceea, este bine sa inveti de la un specialist cu experienta in domeniu. Acest curs de microneedling in Bucuresti, organizat in cadrul Scolii de Cosmetica, este singurul din Romania sustinut de un medic dermatolog. Dr. Manuela Ravescu.

Doar in acest mod ai garantia ca vei invata care sunt traseele pe care trebuie sa le urmezi cu mesopen-ul, la ce adancime trebuie sa patrunzi cu acele in piele, in functie de pielea pacientei si de indicatii, precum si ce cocktail de fiole trebuie sa aplici.

Procedura se realizeaza cu ajutorul unui mesopen. Acesta trebuie achizitionat, pe piata fiind mai multe modele. Acesta are forma de stilou/creion, iar in varf are o piesa sterila si de unica folosinta care contine aceste ace, in numar de la 15 la 45.

Asadar, daca vrei sa fii la curent cu cele mai noi terapii, iar clientele tale sa te aprecieze pentru efortul de a le scapa de riduri si piele imbatranita, te asteptam la cursuri. Poti citi mai multe detalii despre curs de microneedling in Bucuresti si te poti inscrie pentru urmatoarea sesiune in Curs MICRONEEDLING.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest