Millennials Prejuvenation. Terapii dermato-cosmetice pentru tineri.

Terapii ten tanar

In domeniul atat de fascinant si dinamic al frumusetii, ia amploare un nou curent numit „prejuvenare”. Denumirea a aparut prin combinarea cuvintelor „preventie” si „rejuvenare”, si se refera la terapiiile dermato-cosmetice la care apeleaza tinerii pana in 35 de ani pentru a preveni aparitia oricaror modificari pe care inaintarea in varsta le-ar aduce la nivelul fetei lor.

Motivele pentru care tinerii apeleaza in numar tot mai mare la aceste proceduri? Multi gasesc un raspuns in influenta pe care media si retelele de socializare o au asupra lor. Eu cred ca este datorita faptului ca au acces la multa informatie si sunt foarte interesati de calitatea vietii. Au inteles ca sanatatea este un bun care trebuie lucrat si mentinut de-a lungul anilor, am inteles ca un chip frumos “ascunde” o buna sanatate si un echilibru interior. Este o generatie de tineri ambitiosi care au multe oportunitati de a inainta in cariera si stiu foarte bine ca au nevoie de un look ingrijit si cat mai placut care sa-i influenteze pozitiv pe cei din jur.

[shortcode_button module=”main” size=”big” title=”RECOMANDARI” url=”http://www.drmanuelaravescu.com/terapii-dermato-cosmetice-pentru-tineri.html”]

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest