Procedura de exfoliere. Riscuri.

curs peeling chimic

Procedura de exfoliere este una dintre procedurile care au devenit extrem de populare datorita capacitatii de a rezolva numeroase inestetisme ale pielii, precum riduri, defecte de pigmentare, acnee comedoniana, cicatrici post acnee sau hiperpigmentari post inflamatorii, dar si datorita capacitatii de a stimula regenerarea epidermului si de a creste sinteza de colagen si elastina de la nivelul dermului.

Dar, ca orice procedura dermato-cosmetica, trebuie realizata tinand cont de contraindicatii. Rezultatele pozitive se obtin combinand exfolierea cu tratamente locale si generale, adaptate perfect problemelor care trebuie tratate. De exemplu, o exfoliere, fie ca vorbim de peeling chimic, microdermabraziune sau laser, niciodata nu va rezolva singura acneea, ci doar in combinatie cu un regim de ingrijire adecvat, atat la cabinetul medicului dermatolog, cat si acasa.

La fel de importanta este frecventa cu care realizam aceste exfolieri. Inveti de la noi cum sa o realizezi corect, la cursul Peeling Chimic in Dermato-Cosmetica (detalii despre curs, AICI).

[shortcode_button module=”main” size=”big” title=”DETALII AICI” url=”http://www.drmanuelaravescu.com/supra-exfolierea-cand-este-prea-mult.html”]

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest