SKIN BOOSTER: terapia care nu te lasa sa imbatranesti

efect-restylane-skin-boosters

Nu exista femeie care sa nu isi fi dorit macar o data in viata sa nu imbatraneasca. Ridurile si pielea subtire nu doar ca arata inestetic, dar ne fac si sa simtim mai acut trecerea anilor. Din fericire pentru noi, medicina a avansat atat de mult incat s-a inventat si “izvorul tineretii”. Nu vesnice, dar pentru suficient timp cat sa ne faca viata mai frumoasa. Skin Booster il numim noi si este o terapie ce presupune injectarea cu acid hialuronic de tip Restylane.

Este un ajutor extraordinar pe care il dam pielii noastre, este tratamentul ideal pentru persoane care nu au mai apelat la proceduri injectabile, dar care doresc o imbunatatire evidenta a suprafetei tegumentare. Poate fi folosit si la pacienti de 20 ani, pentru diminuarea cicatricilor post-acneice sau la persoane de 30 ani, pentru hidratare profunda si prevenirea semnelor imbatranirii. Se poate folosi singur sau in combinatie cu alte tratamente estetice, spune dr. Manuela Ravescu despre Skin Booster.

[shortcode_button module=”main” size=”big” title=”Citeste Aici” url=”http://www.drmanuelaravescu.com/blog-de-healthy-beauty/despre-restylane-skin-boosters/”]

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest