Roxana Oprescu, cariera de succes in cosmetica in Marea Britanie

roxana, cariera de succes cosmetica (Medium)

Eleva de succes de saptamana aceasta este Roxana Oprescu-Ward, o fosta cursanta care s-a angajat imediat la o clinica cunoscuta din Bucuresti. Acum are propriul cabinet de cosmetica in Marea Britanie. Ne-a impartasit cu bucurie experienta ei in cadrul scolii si ne-a povestit cum a fost parcursul ei profesional de pana acum. Afla si tu cum sa ai o cariera de succes in cosmetica.

Am invatat multe notiuni medicale, ceea ce m-a ajutat foarte mult la interviuri. Chiar si atunci cand vorbesc cu clientele, isi dau seama ca am o pregatire avansata, in comparatie cu alte cosmeticiene.

Roxana Oprescu-Ward, cosmeticiana

Prima intalnire cu Scoala de Cosmetica si Machiaj Beauty One

Experienta de la Scoala de Cosmetica si Machiaj Beauty One a fost super! Sincer, nu mi-am imaginat ca o sa fie asa greu, dar frumos in acelasi timp. Am avut de asimilat foarte multe informații noi, ceea ce a fost putin dificil la inceput. Am apreciat si apreciez fiecare minut petrecut la scoala. Chiar imi este dor de grup.

La cat timp dupa absolvirea cursurilor te-ai angajat?

Dupa 3 luni de la obtinerea primei diplome, m-am angajat la o clinica cunoscuta de estetica faciala si corporala, impreuna cu alte 3 colege din grupa.

In prezent lucrez in Anglia, ne-am mutat aici dupa decesul soacrei. Am inchiriat propriul cabinet intr-un salon de infrumusetare si imi merge foarte bine. Aici este oaza mea de liniste.

Cum te-a ajutat experienta din cadrul Scolii de Cosmetica si Machiaj Beauty One in cariera de succes in cosmetica

Experienta acumulata in cadrul scolii a contat 90% – 95%, mai ales ca am invatat atat de multe legate de piele. Cursurile au fost mult mai aplicate decat la orice alte scoli. Noi, cursantele, am invatat multe notiuni medicale, ceea ce m-a ajutat foarte mult la interviuri. Chiar si atunci cand vorbesc cu clientele, isi dau seama ca am o pregatire avansata, in comparatie cu alte cosmeticiene. Toate datorita faptului ca scoala este detinuta de un renumit medic dermatolog, acesta fiind si motivul pentru care am ales scoala. Cursurile au fost create de doamna dr. Manuela Ravescu, iar Daniela a fost o super profesoara. Foarte mult profesionalism si dedicatie pentru aceasta superba meserie, arta.

Va multumesc!

P.S. Iti multumim, Roxana!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest