Cum te machiezi corect pentru o petrecere importanta

Cum sa te machiezi corect pentru petrecere

Tinuta pentru petrecere este intotdeauna o provocare, iar ca sa gasesti rochia perfecta ai nevoie de multa rabdare si perseverenta. Chiar si asa, vestimentatia reprezinta doar 50% din look-ul final. Ca sa arati impecabil ai nevoie si de un machiaj fara cusur.

Ce inseamna sa ai un machiaj pentru petrecere aproape perfect? In primul rand, o atentie speciala acordata felului in care aplici baza de machiaj, fondul de ten, anticearcanul si pudra. Pasul urmator este sa decizi pe ce vei pune accentul: ochi sau buze, ce culori vei folosi, luand in calcul nuantele rochiei si accesoriilor, precum si tipul de machiaj.

Odata ce ai stabilit aceste aspecte, urmeaza aplicarea propriu-zisa a machiajului. O tehnica corecta, precum si folosirea unor produse de calitate si a pensulelor potrivite iti pot asigura reusita. Tine minte, machiajul de petrecere este mai intens ca cel de zi si poti folosi fara grija farduri sidefate sau sclipici, ceva mai mult blush si iluminator, precum si gene false.

Urmareste demonstratia facuta de Daniela Blenovici, trainerul Scolii de Cosmetica si Machiaj Profesional Beauty One, pentru un machiaj de seara, in care accentul s-a pus pe ochi, in video-ul de mai jos!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest