Transforma-ti pasiunea in meserie!

Vrei sa fii un make-up artist recunoscut in breasla si apreciat de clientele tale?

Cu ce te ajuta un curs de machiaj profesional la Scoala de Cosmetica

Te intrebi de ce ai nevoie de un curs de machiaj profesional? Machiajul este esential in modul in care noi ne percepem. Sau lumea din jur ne percepe. Purtat cu regularitate, un machiaj curat, corect si natural, creste increderea celor din jur in noi, ne face sa ne simtim mai increzatori, mai frumosi, mai curajosi.

Machiajul are o putere magica. Poate sa faca pe cineva sa arate mai bine sau mai rau decat in realitate. Totul depinde de cunostintele persoanei respective in materie de machiaj si de felul in care le aplica. Astfel, din ce in ce mai multe persoane sunt constiente si interesate de a descifra arta machiajului, secretele utilizarii pensulei de machiaj si maestria aplicarii celor mai creative combinatii de culori.

Alaturi de expertii Scolii de Cosmetica si Machiaj Profesional iti poti insusi aceste cunostinte si, fie ca vei dori sa incepi o cariera de make-up artist sau doar sa iti bucuri prietenele si pe tine insati cu un machiaj uluitor, acest curs de machiaj profesional iti va oferi suportul necesar, iti va spori creativitatea si te va inspira!

La finalul acestui curs vei fi un make-up artist talentat, maestru al culorilor si al umbrelor, cu o viziune exacta asupra semnificatiilor fiecarui tip de machiaj in parte!

Cursul de machiaj se desfasoara pe parcursul a 5 saptamani

Practica, abilitati si cunostinte

Practica se realizeaza INTEGRAL cu produsele puse la dispozitie de Scoala de Cosmetica si Machiaj Profesional, produsele profesionale de machiaj. La finalizarea acestui curs de machiaj, se elibereaza Certificat de Absolvire de la Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei in meseria de MACHIOR. Inveti:

 • Analiza si diagnosticul tipului de ten
 • Cunoasterea produselor profesionale de machiaj si a instrumentelor
 • Baza de machiaj
 • Structura fetei si machiajul corector-tehnici de contouring
 • Aplicarea genelor false smocuri si pe banda
 • Colorimetrie si teoria lumini
 • Tipuri de machiaje
 • Machiaj de zi
 • Machiaj transparent (nude)
 • Machiaj de seara
 • Machiaj foume sau smokey eyes
 • Machiaj de mireasa

7 MOTIVE PENTRU CARE SA NE ALEGI

 1. Cursul de machiaj profesional are o durata de 5 saptamani, acesta fiind intervalul optim pentru insusirea notiunilor teoretice si formarea deprinderilor practice in machiaj.
 2. Scoala pune la dispozitie toate materialele de care cursantii au nevoie pentru a lucra si nu trebuie sa le achizitioneze pentru a putea practica in cadrul cursului nostru (pensule, produse de machiaj, produse pentru ingrijirea si curatarea tenului etc.).
 3. Cursurile noastre sunt dinamice, interactive, vesele, iar temele sunt introduse gradual pentru o buna aprofundare si fixare a notiunilor teoretice.
 4. Absolventii nostri pot profesa cu incredere ca make-up artist, deoarece vor stapani toate tehnicile de baza in realizarea machiajelor profesionale. Aprecierea clientilor reprezinta si recunoasterea si mandria noastra.
 5. Cursantii lucreaza DOAR cu produse profesionale care contribuie la calitatea machiajelor realizate si la perfectionarea tehnicii de lucru.
 6. Pretul cursurilor noastre este atractiv si corect, deoarece stim ca dupa absolvirea cursurilor cursantii vor investi in achizitionarea produselor de machiaj si a promovarea lorca profesionist, iar Scoala Beauty One ii sustine si in acest eforturi
 7. Absolventii si cursantii scolii noastre beneficiaza de oferte de pret, atat in achizitionarea produselor profesionale de machiaj, cat si in ceea ce priveste inscrierea la alte cursuri de perfectionare ale scolii.

Pretul cursului de machiaj - 1800 lei*, platibili in 2 rate


Pentru elevele care urmeaza sau au finalizat cursurile de cosmetica ale Scolii de Cosmatica si Machiaj Profesional, pretul este de 1600 lei*

*la care se adauga taxa de inscriere de 200 lei

despre cursul de machiaj pentru avansati