Curs de pensat in Bucuresti? Iata la ce trebuie sa fii atenta!

curs pensat (Medium)

Pe cat de banala pare aceasta procedura, pe atat de complexa este. Pensatul nu se rezuma doar la smulgerea unor fire, ci presupune mai multe masuratori pentru a asigura simetria sprancenelor. Studierea fizionomiei clientei si stabilirea impreuna cu aceasta a formei corecte este importanta. Daca esti din Bucuresti, toate aceste lucruri le afli in cadrul unui curs de pensat profesional.


Este nevoie sa inveti de la un specialist cum sa pensezi. Pentru ca sprancene perfecte inseamna, de fapt, perfecte pentru clienta ta. Nu exista forma universal valabila si, pe cat de asemanatoare par, spancenele noastre sunt diferite.

Ce inveti in cadrul unui curs de pensat in Bucuresti?

Primul lucru pe care trebuie sa il stii este ca pensatul este mai usor de realizat la persoanele care nu s-au pensat deloc. Natura ne-a inzestrat cu forma care ni se potriveste cel mai bine, forma ce poate fi observata daca privim o spranceana nepensata. Aceasta este definita de fire ce par mai dese si mai groase, iar cele de prisos par mai rare si mai subtiri. Este deja clar ce trebuie sa indepartezi, nu? Din pacate, cel mai des avem de-a face cu cliente care si-au pensat excesiv sprancenele. Astfel, nu mai putem observa forma naturala. In acest caz, trebuie sa te folosesti de toate cunostintele pe care le-ai acumulat in timpul acestui curs de pensat in Bucuresti. Doar asa ii vei putea reda clientei forma potrivita, printr-o sedinta sau mai multe.

Cui se adreseaza cursul de pensat profesional?

Am creat acest curs de pensat pentru toti profesionistii din domeniu. Cosmeticiene, make-up artisti, dermopigmentisti. Toti ce care, desi au absolvit un curs de specializare, nu au dobandit suficiente cunostinte pentru a obtine sprancenele perfecte. Am inglobat in acest curs toate informatiile dobandite la cursurile la care am participat, plus experienta mea de peste zece ani in domeniu.

Vreau sa impartasesc aceste informatii tuturor celor care sunt la fel de pasionate ca si mine in arta designului sprancenelor. Astfel, munca lor sa fie mai usoara si mai apreciata, spune Daniela Blenovici, trainerul cursului de pensat.

 

Structura cursului

Practica este mama invataturii, asa ca trebuie sa alegi un curs de pensat care pune mare accent pe exercitiu. La Scoala de Cosmetica, elevele isi pot aduce cate 3 modele, pentru a le studia sub indrumarea trainerului. Cu cat mai diferite sunt fizionomiile, cu atat inveti mai multe corectii, forme sau tendinte. De asemenea, in cadrul cursului nostru de pensat din Bucuresti, inveti doua tehnici foarte importante de a pensa. La orizontala si in sezut, pe scaun.

Nu uita ca orice curs de specializare inseamna o experienta in plus, perfectionarea ta ca specialist si, de ce nu, cliente in plus. Asa ca nu ezita sa te inscrii, ori de cate ori ai ocazia.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest