HENNA SPA BROWS- O noua era in vopsirea sprancenelor

henna-spa-brows-beauty-one

Sprancenele… eterna problema a femeilor. Ba sunt prea subtiri, ba prea groase, ba total diferite una de cealalta. Parca niciodata nu arata asa cum ne-am dori si oricat ne-am chinui cu farduri, creioane speciale sau vopsea, efectul wow trece prea repede. Ei bine, acum chinul s-a incheiat! Henna Spa este cea mai recenta metoda de colorare a sprancenelor cu ajutorul unor pigmenti vegetali speciali, care ofera o culoare de lunga durata, atat firelor de par, cat si pielii.

Henna Spa nu este o simpla tehnica de vopsire a sprancenelor, ci un adevarat ritual spa de design al sprancenelor prin care putem redefini forma sprancenelor, putem face mici corectii si umple micile goluri, totul prin colorare. Toate aceste efecte nu le putem obtine prin vopsirea clasica, ce coloreaza doar firele de par, nu si pielea.

Cui i se adreseaza procedura?

Tuturor celor care isi doresc sprancene bine definite, cu personalitate, tuturor celor care necesita mici corectii, care nu se pot realiza doar din pensat, cat si celor care se tem sa incerce micropigmentarea.
Efectele Henna Spa sunt de lunga durata, culoarea poate sa reziste pe firele de par pana la 4-6 saptamani, iar pe piele pana la 3-4 saptamani, in functie de tipul de ten si de respectarea indicatiilor post-procedura.

Cum se desfasoara procedura de Henna Spa?

Este un ritual de pregatire, colorare si ingrijire a sprancenelor efectuat cu ajutorul unor produse special, aplicate succesiv. Unul din avantajele acestei proceduri este utilizarea produselor de ingrijire a sprancenelor, care vor asigura chiar stimularea cresterii si imbunatatirea calitatii firelor de par. Asta inseamna ca pe termen lung obtinem sprancene mai dese, cu fire mai groase, mai sanatoase.

Pigmentii sunt realizati exclusiv cu ingrediente natural, precum extractul de frunze de Henna, extract de coaja si seminte de Azadirchta indica, pudra din frunze de Eclipta Prostata, guma de celuloza si acid citric. Pigmentul se activeaza cu apa minerala si acid citric, nu necesita oxidant si nici nu contine amoniac sau plumb.

Ritualul se incheie cu aplicarea Regrowth Gel pentru regenerarea sprancenelor, pe baza de ulei de seminte de jojoba, aloe vera, proteine din soia hidrolizata si pantenol.

Fiind o tehnica de colorare complexa, aplicarea acestor produse speciale dureaza aproximativ 40-50 min, insa timpul sta in loc atunci cand te uiti in oglinda si esti multumita de ceea ce vezi. Sprancenele frumoase chiar fac diferenta!

[siteorigin_widget class=”vr_widget_project”][/siteorigin_widget]
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest