INGREDIENTELE ACTIVE din produsele cosmetice

ingrediente-active-produse-cosmetice

De cate ori nu te-ai intrebat daca produsul cosmetic pe care il folosesti este cel mai bun… Poate ca faci asta chiar acum, cand citesti acest articol. Ne-am gandit ca deseori iti vin in minte intrebari de tipul: Care este diferenta dintre produsele cosmetice? De ce un produs este mai bun decat altul si cum le identificam? Cat de importante sunt ingredientele active dintr-o crema?

Toate acestea sunt intrebari pe care ni le adresam atunci cand vrem sa achizitionam un produs cosmetic, mai ales ca in prezent exista o multitudine de branduri, produse mai accesibile sau mai scumpe si nu stim daca eficienta se regaseste in pret.

Dr. Manuela Ravescu ne-a pregatit un articol in care ne raspunde acestor intrebari si ne explica ce sunt ingredientele active si care este importanta si efectul lor. 

[shortcode_button module=”main” size=”big” title=”citeste articolul integral” url=”http://drmanuelaravescu.com/eficienta-ingredientelor-active/”]

Un element cheie care creste penetrabilitatea produsului, deci eficienta lui, este marimea moleculelor ingredientelor active. Cu cat acestea au o molecula mai mica, cu atat vor strabate mai usor tegumentul. Tot prin scaderea marimii moleculare, emulsia este transformata in micro-emulsie.

[siteorigin_widget class=”vr_widget_feature”][/siteorigin_widget]
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest