Curs de cosmetica cu aparatura de ultima generatie: de ce este un must pentru tine

aparatura cosmetica

Aparatura de ultima generatie este un ajutor incontestabil. Fiecare aparat utilizat in estetica are anumite efecte la nivelul pielii, in functie de principiul de functionare ce sta la baza lui. Toate acestea pot fi invatate doar la un curs de cosmetica cu aparatura de ultima generatie realizat de profesionisti in domeniu. Mai exact, scoala pe care o alegi trebuie sa dispuna atat de tehnica necesara, cat si de traineri care sa o cunoasca foarte bine.

Unele dintre rezultate nu pot fi obtinute doar prin aplicarea produselor cosmetice la suprafata pielii. O alta situatie este cea in care ar fi necesare foarte multe tratamente realizate la interval scurt de timp pentru a ajunge la rezultate similare celor obtinute cu ajutorul aparatului.

Aparatura de ultima generatie ne ajuta sa obtinem rezultate spectaculoase, intr-un timp mai scurt, dupa un numar mai mic de sedinte. De exemplu, daca avem un client sau o clienta care isi doreste rezultate vizibile intr-un timp scurt, este la indemana sa folosim un aparat cosmetic, combinat sau nu cu tratamente cosmetice.

Eficienta aparaturii de ultima generatie in cosmetica

Tehnologia de ultima generatie, despre care inveti in cadrul unui curs de cosmetica cu aparatura, te ajuta la rezolvarea problemelor din profunzimea pielii, de la nivelul dermului sau hipodermului. Discutam despre:

  • imbunatatirea elasticitatii si fermitatii pielii;
  • activarea circulatiei;
  • stimularea functiilor celulelor;
  • scaderea gradului celulitei;
  • stimularea drenajului limfatic, rezultate pe care nu le putem obtine doar prin aplicarea topica a produselor cosmetice.

Este esential sa combinam efectele si sa tratam pielea si la suprafata si in profunzime. Prin urmare, trebuie sa combinam in tratamentele cosmetice aparatura de ultima generatie cu produse de calitate.

Exista unele aparate cosmetice care chiar ajuta la penetrarea ingredientelor active in profunzimea pielii. Mai exact, pentru a asigura penetrarea produsului si pentru a-i maximiza efectele, este indicat sa folosim un aparat. Suntem totusi cosmeticiene si nu putem realiza injectii pentru a introduce ingredientul exact unde trebuie, asa cum o fac medicii. Totusi, putem aplica ingredientul la suprafata si ne putem asigura ca va intra in profunzime cu ajutorul aparatelor cu efect principal de penetrare.

Exista, de asemenea, proceduri ale caror efecte pot fi obtinute doar cu ajutorul aparatelor. Poate cel mai bun exemplu aici este epilarea definitiva. Putem scapa de 90% din parul nedorit din diferite regiuni ale corpului doar cu ajutorul tehnologiei IPL, LASER sau prin electroliza.

Aparatura iti aduce un plus de notorietate si succes

Este important sa le oferim clientelor noastre cele mai bune solutii, sa fim la curent cu noutatile din domeniu, sa fim informate si sa investim doar in aparatura de calitate. Trebuie sa fim deschise schimbarii, daca schimbarea este benefica clientelor noastre. Pielea este intr-o continua modificare, in special din cauza trecerii anilor, iar terapiile trebuie personalizate si adaptate necesitatilor. Asadar, nu putem realiza acelasi tratament la infinit si avem nevoie de inovatie pentru a intretine interesul clientelor. Daca nu tinem pasul cu inovatia si tehnologia, clientele ar putea fi tentate sa le incerce si s-ar putea sa mearga la o alta cosmeticiana.

Unele proceduri realizate cu ajutorul aparatelor necesita sedinte repetate la anumite intervale. Insa durata realizarii procedurii este mai mica, de la 20 pana la 60 de minute, astfel incat clientele isi pot face mai usor timp sa includa aceste proceduri in programul lor.

Aparatele cosmetice de ultima generatie, prin rezultatele pe care le ofera, pot amana foarte mult interventiile chirurgicale. Un exemplu foarte bun in aceasta situatie este tehnologia HIFU. Cu ajutorul ei realizam un lifting nechirurgical si imbunatatim elasticitatea si fermitatea pielii pe termen lung. Despre aceasta poti citi in Secretele HIFU | Totul despre curs HIFU in Bucuresti.

Curs de cosmetica cu aparatura: cum alegi cea mai buna varianta

Este important sa investesti in aparate faciale si corporale de ultima generatie. Totusi, acestea au rezultatele dorite doar daca sunt utilizate corect. Pot fi folosite doar de cosmeticiene care au participat la cursuri de specializare, au invatat tehnica corecta de utilizare, cunosc indicatiile si contraindicatiile procedurii si respecta si informeaza clienta corect cu privire la numarul necesar de sedinte. Mai exact, ai nevoie de un curs de cosmetica cu aparatura necesara.

curs HIFU in Bucuresti

Chiar si in cazul aparatelor, sedintele se personalizeaza in functie de tipul de ten, de sensibilitatea clientei, de fototip. Prin urmare, programele trebuie selectate corect pentru fiecare clienta in parte. Despre cursuri de specializare, am scris mai multe in Curs Specializare Cosmetica. Mai mult, ai la dispozitie cursuri dedicate anumitor tehnologii, cum sunt microneedling ori HIFU.

Cand vine vorba despre aparatura disponibila in piata, paleta la care avem acces este foarte larga. Astfel, este tot mai dificil sa ne dam seama ce aparate merita investitia, tinand cont ca un aparat costa de la cateva sute pana la cateva zeci de mii de euro. Pentru asta, este necesar sa fim bine informate. Trebuie sa intelegem procedura si principiul de functionare pentru a sti daca este eficienta si potrivita clientelor noastre. Doar prin participarea la cursuri de specializare poti invata despre toate aparatele nou aparute si le poti testa pe tine.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest