27 iun.

Aparatura de ultima generatie pentru salonul tau. De ce?

Aparatura de ultima generatie pentru salonul tau. De ce?

Aparatura de ultima generatie este cel mai de nadejde ajutor al cosmeticienei! Fiecare aparat utilizat in estetica are anumite efecte la nivelul pielii, in functie de principiul de functionare ce sta la baza lui. Unele dintre aceste rezultate nu pot fi obtinute doar prin aplicarea produselor cosmetice la suprafata pielii sau ar fi necesare foarte multe tratamente realizate la interval scurt pentru a ajunge la rezultate similare cu cele obtinute cu ajutorul aparatului.

Aparatura de ultima generatie ne ajuta sa obtinem rezultate spectaculoase, intr-un timp mai scurt, dupa un numar mai mic de sedinte. De exemplu, daca avem un client/a care isi doreste rezultate vizibile intr-un timp scurt, este mai la indemana sa folosim un aparat cosmetic, combinat sau nu, cu tratamente cosmetice.

De ce sunt atat de eficiente aceste aparate?

Pentru ca ajuta la rezolvarea problemelor din profunzimea pielii, de la nivelul dermului sau hipodermului, cum ar fi imbunatatirea elasticitatii si fermitatii pielii, activarea circulatiei, stimularea functiilor celulelor, scaderea gradului celulitei, stimularea drenajului limfatic, rezultate pe care nu le putem obtine doar prin aplicarea topica a produselor cosmetice. Este, insa, foarte important sa combinam efectele si sa tratam pielea si la suprafata si in profunzime, deci trebuie sa combinam in tratamentele cosmetice aparatura de ultima generatie cu produse de calitate.

Exista unele aparate cosmetice care chiar ajuta la penetrarea ingredientelor active in profunzimea pielii, deci pentru a asigura penetrarea produsului si pentru a-i maximiza efectele, este indicat sa folosim un aparat. Suntem totusi cosmeticiene si nu putem realiza injectii pentru a introduce ingredientul exact unde trebuie, asa cum o fac medicii, dar putem aplica ingredientul la suprafata si ne putem asigura ca va intra in profunzime cu ajutorul aparatelor cu efect principal de penetrare.

Exista, de asemenea, proceduri ale caror efecte pot fi obtinute doar cu ajutorul aparatelor. Poate cel mai bun exemplu aici este epilarea definitiva. Putem scapa de 90% din parul nedorit din diferite regiuni ale corpului doar cu ajutorul tehnologiei IPL, LASER sau prin electroliza.

Clientul si multumirea lui dupa utilizarea de aparatura de ultima generatie

Este important sa le oferim clientelor noastre cele mai bune solutii, sa fim la curent cu noutatile din domeniu, sa fim informate si sa investim doar in aparatura de calitate. Trebuie sa fim deschise schimbarii, daca schimbarea este benefica clientelor noastre. Pielea este intr-o continua modificare, in special din cauza trecerii anilor, iar terapiile trebuie personalizate si adaptate necesitatilor. Asadar, nu putem realiza acelasi tratament la infinit si avem nevoie de inovatie si pentru a intretine interesul clientelor. Daca nu tinem pasul cu inovatia si tehnologia, clientele vor fi tentate sa le incerce si s-ar putea sa mearga la o alta cosmeticiana.

Este adevarat, unele proceduri realizate cu ajutorul aparatelor necesita sedinte repetate la anumite intervale, dar durata realizarii procedurii este mai mica, de la 20 pana la 60 de minute, astfel incat clientele isi pot face mai usor timp sa includa aceste proceduri in programul lor.

Aparatele cosmetice de ultima generatie, prin rezultatele pe care le ofera, pot amana foarte mult interventiile chirurgicale. Un exemplu foarte bun in aceasta situatie este tehnologia HIFU, cu ajutorul careia realizam un lifting nechirurgical si imbunatatim elasticitatea si fermitatea pielii pe termen lung.

Invata sa folosesti corect aparatura de ultima generatie

In concluzie, este important sa investesti in aparate faciale sau corporale de ultima generatie, dar tine minte ca acestea au rezultatele dorite doar daca sunt utilizate corect. Pot fi folosite doar de cosmeticiene care au participat la cursuri de specializare, au invatat tehnica corecta de utilizare, cunosc indicatiile si contraindicatiile procedurii si respecta si informeaza clienta corect cu privire la numarul necesar de sedinte. Chiar si in cazul aparatelor, sedintele se personalizeaza in functie de tipul de ten, de sensibilitatea clientei, de fototip, deci programele trebuie selectate corect pentru fiecare clienta in parte. Despre cursuri de specializare, AICI.

Exista o piata foarte larga de aparatura disponibila in zilele noastre si a devenit tot mai dificil sa ne dam seama ce aparate merita investitia, tinand cont ca un aparat costa de la cateva sute pana la cateva zeci de mii de euro. Iata cele mai noi tehnici! De aceea este imperios necesar sa fim bine informate, sa intelegem procedura si principiul de functionare pentru a stii daca este eficienta si potrivita clientelor noastre. Doar prin participarea la cursurile noastre de specializare poti invata despre toate aparatele nou aparute si le poti testa chiar pe propria piele.

Etichete