Sprancenele si genele clientelor devin irezistibile dupa un curs de pensat profesional alaturi de instructorii Scolii de Cosmetica dr. Manuela Ravescu!

CURS DE LAMINARE GENE SI SPRANCENE

Vrei sa pui in valoare genele si sprancenele clientei tale? Atunci ai nevoie de un curs laminare gene si sprancene!

Invata sa realizezi laminarea, o procedura ce asigura gene natural curbate si ingrosate timp indelungat si sprancene bine definite, pline de volum. Vino la curs laminare gene si sprancene!

DETALII AICI

CURS DE PENSAT PROFESIONAL

Vrei sa inveti sa pensezi ca un profesionist? Stii deja sa pensezi, dar nu esti multumita de rezultatele obtinute?  E timpul sa te perfectionezi! Ai acum ocazia sa inveti cum se realizeaza pensatul profesional prin dobandirea unor notiuni teoretice si practice in timpul unui curs de pensat complet. 

DETALII AICI 

MASTER IN ARTA MODELARII SPRANCENELOR SI GENELOR

Design-ul sprancenelor, indemanarea de a modela pe fata clientelor sprancene cu un contur cat mai apropiat de cel ideal, poate fi ingredientul perfect al unui parteneriat pe termen lung, al loialitatii si bucuriei clientelor tale!

Alaturi de expertii Scolii de Cosmetica si Machiaj, vei deprinde abilitatea unui specialist in design-ul si stilizarea sprancenelor.

DETALII AICI

 

MASCARA SEMIPERMANENTA PENTRU GENE RIMELATE MAI MULT TIMP

Consideri mascara un produs indispensabil? Esti preocupata de ingrijirea si accentuarea genelor naturale? Pana de curand, singurele solutii pentru accentuarea genelor, in afara de aplicare zilnica a mascarei, erau vopsirea genelor, aplicarea genelor false sau extensiilor de gene. Acum ai la indemana MASCARA SEMIPERMANENTA!

DETALII AICI

SEMINAR: PERMANENT DE GENE

Scoala de Cosmetica si Machiaj Profesional organizeaza periodic seminarul de permanent de gene, adresandu-se in special cosmeticienelor, dar si celor care doresc sa ofere acest serviciu. Seminarul cuprinde o parte teoretica si o parte practica, ce se va desfasura intre cursante, scoala punand la dispozitie toate materialele necesare.

DETALII AICI

CURS GENE FIR CU FIR

Iti doresti o privire mai expresiva pentru clientele tale? O poti obtine prin alungirea si indesirea genelor naturale cu extensii de gene cu aspect natural si efect de lunga durata. Extensiile pot rezista intre 60 si 90 de zile si sunt usor de purtat si de intretinut. Vei fi cu siguranta cosmeticiana preferata, recomandata de clientele tale multumite de servicii complete!

DETALII AICI