Sprancenele si genele clientelor devin irezistibile dupa un curs de pensat profesional alaturi de instructorii Scolii Beauty One!

CURS DE PENSAT PROFESIONAL

Vrei sa inveti sa pensezi ca un profesionist? Stii deja sa pensezi, dar nu esti multumita de rezultatele obtinute?  E timpul sa te perfectionezi! Ai acum ocazia sa inveti cum se realizeaza pensatul profesional prin dobandirea unor notiuni teoretice si practice in timpul unui curs de pensat complet. 

DETALII AICI 

MASTER IN ARTA MODELARII SPRANCENELOR SI GENELOR

Design-ul sprancenelor, indemanarea de a modela pe fata clientelor sprancene cu un contur cat mai apropiat de cel ideal, poate fi ingredientul perfect al unui parteneriat pe termen lung, al loialitatii si bucuriei clientelor tale!

Alaturi de expertii Scolii de Cosmetica si Machiaj BEAUTY ONE, vei deprinde abilitatea unui specialist in design-ul si stilizarea sprancenelor.

DETALII AICI

 

MASCARA SEMIPERMANENTA PENTRU GENE RIMELATE MAI MULT TIMP

Consideri mascara un produs indispensabil? Esti preocupata de ingrijirea si accentuarea genelor naturale? Pana de curand, singurele solutii pentru accentuarea genelor, in afara de aplicare zilnica a mascarei, erau vopsirea genelor, aplicarea genelor false sau extensiilor de gene. Acum ai la indemana MASCARA SEMIPERMANENTA!

DETALII AICI

SEMINAR: EXTENSII GENE FIR CU FIR

Extensiile de Gene se diferentiaza de genele false prin aspectul lor natural si al efectului de lunga durata, intre 60 si 90 de zile, dar si prin usurarea stilului de viata, fiind usor de intretinut si putand renunta la aplicarea rimelului. Seminarul de Extensii de Gene Fir cu Fir este structurat in 3 parti.

DETALII AICI

 

SEMINAR: PERMANENT DE GENE

Scoala Beauty One organizeaza periodic seminarul de permanent de gene, adresandu-se in special cosmeticienelor, dar si celor care doresc sa ofere acest serviciu. Seminarul cuprinde o parte teoretica si o parte practica, ce se va desfasura intre cursante, scoala punand la dispozitie toate materialele necesare.

DETALII AICI