12 apr.

Curs de aparatura corporala: must have-ul sezonului!

Curs de aparatura corporala: must have-ul sezonului!

La majoritatea cursurilor de cosmetica se invata doar realizarea tratamentelor faciale, in timp ce ingrijirea corporala este ignorata. Sezonul cald este aici, iar clientele sunt tot mai interesate si de aspectul corpului lor, nu doar de ten. Putine cosmeticiene au avut parte si de un curs de aparatura corporala. De ce oare trebuie sa stie o cosmeticiana sa ofere si servicii corporale?

Cosmeticienele trebuie sa ingrijeasca si sa intretina frumusetea si sanatatea pielii. Pielea este cel mai mare organ al corpului omenesc si se intinde pe toata suprafata corpului. Cosmetica s-a dezvoltat foarte mult, iar unele aparate faciale pot fi folosite si pe corp. Celulita afecteaza aproximativ 80-90% dintre femei, deci exista o cerere foarte mare de servicii de ingrijire corporala, in special tratamente anticelulitice.

De ce este important sa urmezi un curs de aparatura corporala?

Exista o diversitate foarte mare de aparatura corporala. Fiecare aparat indeplineste unul sau mai multe din scopurile remodelarii corporale. Este important sa intelegem principiul de functionare, cat de eficient este aparatul respectiv si cat de potrivit pentru nevoile clientei.

Doar la un curs de aparatura corporala poti invata cum sa realizezi scheme personalizate. Adica combinarea mai multor aparate sau tehnici, frecventa sedintelor, timpii corecti de utilizare, dar mai ales modul corect de utilizare. Este evident ca, daca nu folosesti corect un aparat, rezultatele vor intarzia sa apara. Si, din pacate, inca nu s-a inventat aparatul ,,minune,, care sa munceasca singur.

La un curs de aparatura corporala trebuie sa ti se predea atat factorii favorizanti si fiziopatologia celulitei, cat si stadiile acesteia. Aceste informatii te vor ajuta sa alegi planul corect de tratament si aparatura necesara. In plus, fiecare aparat vine si cu o serie de contraindicatii. Acestea trebuie cunoscute pentru a evita utilizarea lor in aceste cazuri. In cadrul unui curs de aparatura corporala vei afla si care sunt tehnologiile care merita investitia. Asta pentru ca pretul lor porneste de la cateva mii de euro si ajunge pana la cateva zeci de mii de euro.

Daca ai absolvit un curs de aparatura corporala poti sa te angajezi mai usor, datorita cererii ridicate pentru astfel de servicii. Saloanele de infrumusetare au adaugat in lista lor de servicii si ingrijirea corporala. Ba mai mult, s-au deschis chiar si centre destinate exclusiv remodelarii corporale. Asa ca nu mai sta pe ganduri! Acum este momentul sa te inscrii la un astfel de curs!

Etichete