Mihaela Nueloiu ne spune cum sa ai o cariera de succes in cosmetica

Mihaela Nueloiu

Povestea de Succes de astazi este Mihaela Nueloiu, o fosta cursanta a Scolii de Cosmetica si Machiaj “Beauty One”. Mihaela a participat la Cursul de Specializare, iar imediat dupa a inceput o cariera de succes in cosmetica. Si-a deschis propriul cabinet in Ramnicu Valcea! Spune ca experienta in cadrul scolii noastre i-a dat incredere ca poate avea succes pe cont propriu.

Mihaela Nueloiu

Voi ati fost punctul cheie pentru cariera mea de succes!”

Mihaela Nueloiu, fosta cursanta

Prima intalnire cu Scoala de Cosmetica si Machiaj Beauty One

Experienta din cadrul Scolii Beauty One a fost una fructuoasa si nemaipomenita, in acelasi timp, din toate punctele de vedere. Imediat dupa ce am absolvit scoala mi-am deschis propriul cabinet de cosmetica. Este o afacere pe care am initiat-o cu daruire si incredere in urma finalizarii Scolii Beauty One.

Cum te-a ajutat experienta din cadrul Scolii de Cosmetica si Machiaj Beauty One in cariera de succes in cosmetica

Experienta din cadrul scolii m-a ajutat enorm. A fost, practic, piatra de temelie, si nu numai, pentru pregatirea mea ca specialist in beauty. Dar si pentru cariera de succes spre care tind!

M-a motivat si m-a invatat cum sa devin profesionist, mi-a dat increderea de care aveam nevoie. Aceasta a fost sustinuta si bazata pe pregatirea intensiva si foarte bine structurata, predata cu lux de amănunte, ceea ce face diferenta.

In cadrul scolii am intalnit oameni minunati pe care ma mandresc ca i-am cunoscut. Am invatat de la traineri de exceptie, precum Daniela Blenovici, cu ajutorul careia am reusit sa inteleg complexitatea si importanta acestui domeniu.

Doamna doctor Manuela Ravescu este un medic nemaipomenit si un om minunat de la care avem foarte multe de invatat.

Multumesc Scoala Beauty One, voi ati fost punctul cheie pentru cariera mea de succes!

cariera de succes in cosmetica

Multumim si noi, Mihaela, pentru incredere si mult succes mai departe!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest