26 mart.

Cursuri de cosmetica cu produse Bruno Vassari, primul pas catre succes

Cursuri de cosmetica cu produse Bruno Vassari, primul pas catre succes

Un curs de calificare in cosmetica trebuie sa te ajute sa dobandesti competentele date de standardul ocupational pentru aceasta meserie. Este foarte important sa cuprinda atat informatii din cosmetica clasica, cat si noutatile din domeniu. Trebuie sa fii pregatita sa satisfaci dorintele pietei, iar dupa angajare sa poti fi pregatita sa lucrezi in salon, indiferent de dotarile acestuia. La Scoala de Cosmetica, de exemplu, ai parte de cursuri Bruno Vassari. Ce inseamna asta? Iti explica Daniela Blenovici, in articolul de astazi!

Ce trebuie sa contina un curs de cosmetica?

Un curs de calificare in cosmetica complet, este cel la care poti invata, in primul rand, tehnici clasice. Acestea se realizeaza cu aparatura de baza, pentru ca e foarte important sa intelegi si bazele meseriei. Trebuie sa ti se asigure si accesul la tehnici moderne, produse profesionale si aparatura de ultima generatie. In zilele noastre exista atat saloane care inca lucreaza dupa metoda clasica, cat si saloane foarte dotate in care se respecta doar metoda moderna.

Este bine sa fii pregatita pentru ambele tipuri, astfel incat angajarea sa nu fie o problema. In plus, cand ai aceste cunostinte, poti face singura comparatie si poti alege metoda care ti se pare mai potrivita. Sau care iti este de ajutor in rezolvarea problemelor tenului clientei.

Cursul nostru de calificare in cosmetica este structurat in 3 module.

Primul modul, Estetica Generala, cuprinde notiunile si aparatele clasice combinate cu metodele moderne, necesare realizarii tratamentelor de baza.

Cel de-al doilea, Terapii de Ten, este modulul in care sunt explicate tratamentele si tehnicile avansate, de ultima generatie. Este un modul intr-o continua dezvoltare, in functie de noile aparitii.

Iar modulul 3 este cel adresat terapiilor corporale. Acestea sunt realizate atat cu ajutorul produselor profesionale, cat si al aparaturii avansate de tratare a celulitei.

Cursuri Buno Vassari

In cadrul unui curs de cosmetica, informatiile sunt transmise la modul general, putand fi aplicate cu orice brand de produs profesional sau de aparat profesional. La Scoala Beauty One, accentul se pune pe cursuri Bruno Vassari. Adica utilizam acest brand, castigatorul premiului pentru cel mai bun brand de cosmetice profesionale.

Folosim acest brand datorita atat varietatii produselor disponibile pentru fiecare tip de ten, cat si datorita kiturilor destinate terapiilor faciale. Dar mai ales datorita rezultatelor obtinute prin utilizarea acestor produse! Brandul Bruno Vassari are si doua linii de ingrijire corporala, utilizate in modulul 3.

Scoala pune la dispozitia cursantelor aceste produse profesionale in partea practica a cursului de calificare in cosmetica. In plus, cursantele beneficiaza de discounturi speciale la achizitionarea lor pe durata si dupa finalizarea cursului. Pentru a putea pune in practica toate tehnicile invatate, este foarte important in scoala de cosmetica sa existe produse profesionale. Acestea nu poti fi realizate cu produse comerciale destinate ingrijirii acasa.

Cursuri Bruno Vassari de specializare

In ceea ce priveste aparatura cosmetica, in scoala Beauty One exista o varietate de aparate. Atat clasice, cat si moderne, la care cursantele au acces pentru a pune in practica notiunile dobandite. Este mult mai bine sa poti invata toate tehnicile si aparatele intr-un singur curs de cosmetica, decat sa participi la un curs de calificare cu putine notiuni. Pentru ca apoi trebuie sa investesti iar timp si bani, participand la cursuri de specializare, doar pentru ca primul curs nu a fost suficient. Si cursurile de specializare sunt importante, dar cu cat pleci la drum cu o baza mai solida, cu atat iti va fi mai usor.

Etichete