Scoala de Cosmetica, garantia celor mai bune cursuri

curs cosmetica faciala bucuresti

Fie ca esti la inceput de drum si alegi cariera de cosmetician, fie ca vrei sa faci altceva si te-ai gandit la meseria de cosmetician, Scoala de Cosmetica Dr. Manuela Ravescu este cea mai buna alegere. Teorie si practica la standarde de top, curs de cosmetica faciala si corporala, cele mai noi tehnici si tehnologii din domeniu. Le regasesti pe toate in Cursul de Cosmetica Premium.

Cosmetica nu este un domeniu usor. Necesita foarte multe cunostinte despre piele, multa atentie la detalii si o baza teoretica consistenta. Cum stii ca alegi cea mai buna scoala de cosmetica? Cele mai bune cursuri de cosmetica, cu teorie si practica, la finalul careia sa poti profesa fara emotii? Iti explicam in randurile urmatoare.

Tratamente cosmetice complexe, doar in cadrului unui curs de cosmetica faciala si corporala

Pentru o baza solida, ai nevoie de teorie si practica. Una fara cealalta nu se poate. Daca alegi un curs cu durata redusa, iti limitezi dezvoltarea subiectelor complexe, cum ar fi tratamentele cosmetice si inveti doar lucruri simple, cum ar fi epilarea.

curs cosmetica bucuresti 2021

Tratamentele cosmetice – care fac diferenta intre profesionistii din domeniu – sunt mult mai complicate, dezvoltate pe fiecare tip de ten in parte, deci necesita mai mult timp de studiu si un curs de cosmetica faciala si corporala foarte bine structurat. Nu de putine ori, cursantele care vin la noi dupa ce au absolvit alte cursuri, se plang ca stiu doar sa epileze. Nu pot face tratamente, motiv pentru care nu se pot angaja sau nu au cum sa atraga cliente. Este doar un exemplu.

Inveti o meserie, nu o materie

Cosmetica este o meserie care necesita foarte multe informatii – de la pasii tratamentului, pana la modul de utilizare al unui aparat. Trebuie sa ai notiuni de anatomie, sa intelegi pielea pe care o tratezi, cum se dezvolta anumite tipuri de ten, cauzele, factorii, caci doar asa poti gasi solutii.

Odata indeplinit acest pas, trebuie sa inveti si sa intelegi solutiile. E de la sine inteles ca un timp scurt nu ofera aceasta posibilitate. Lucram cu pielea, deci exista riscuri. Daca nu esti suficient de pregatita, poti agrava sau accentua afectiunea pielii, o poti leza si poti rani chiar clienta, folosind incorect aparate electrice.

Ai nevoie de Certifcat de Calificare. Certificatul de Absolvire nu este suficient!

In cosmetica, pentru angajare, pentru a fi cosmeticiana cu drepturi depline, ai nevoie de un CERTIFICAT DE CALIFICARE! Doar in baza lui, poti lucra legal.

certificat de absolvire scoala de cosmetica

De exemplu, in cazul unui control de la ITM, si angajatul este amendat, daca lucreaza ilegal, nu doar angajatorul. In plus, pentru a participa la unele cursuri de specializare – curs de cosmetica faciala sau corporala – trebuie sa demonstrezi ca esti cosmeticiana calificata.

certificat calificare profesionala scoala de cosmetica

Curs de cosmetica faciala si corporala – afla care este programa scolii

Atunci cand faci o alegere, fa-o avand toate informatiile la indemana si compara. Alege sa ai toate informatiile despre cursuri. Doar asa vei afla inca de la inceput daca in programa sunt incluse terapiile de ten, tehnologiile de ultima generatie si estetica corporala.

Practica, esentiala intr-un curs de cosmetica faciala si corporala

Cu cat mai multa practica, cu atat mai bine. In cadrul Scolii de Cosmetica Dr. Manuela Ravescu, elevele invata partea teoretica pentru fiecare procedura in parte, dupa care trecem la demonstratia practica. Alte scoli obisnuiesc sa faca toata teoria, iar abia apoi practica. Astfel, informatia este mult mai greu de fixat. In plus, scoala noastra lucreaza cu grupe mici, de maximum 16 cursante, astfel incat TOATA LUMEA face practica la fiecare lectie. Alte scoli fac doar demonstratii la care elevele asista. Despre modul in care se deruleaza cursurile in perioada pandemica, cititi mai multe in Curs de cosmetica in pandemie: cum s-a schimbat domeniul si ce trebuie sa faci.

curs cosmetica

Ieftin si bun? Nici macar pe termen scurt. O suma mai mica inseamna si o durata redusa a cursurilor, la finalul carora observi ca nu esti pregatita sa lucrezi in domeniu, nu te simti stapana pe tine sau nu poti face fata solicitarilor clientelor. Astfel, vei ajunge la concluzia ca trebuie sa faci alte cursuri de specializare. Ceea ce inseamna alte costuri, investitia finala in educatie fiind mult mai mare.

Un curs de cosmetica faciala si corporala de la Scoala de Cosmetica, o carte de vizita in sine

In breasla, specialistii si angajatorii cunosc foarte bine cursurile si scolile de profil. Unele scoli ajuta enorm CV-ul si pot insemna garantia unui lucru bine facut, ceea ce te poate ajuta in demersul tau de angajare. Majoritatea cursantelor noastre activeaza in domeniu, multe ajungand chiar sa aiba propriile afaceri. Se intampla deseori sa avem oportunitatea de a recomanda profesionisti pregatiti in scoala noastra celor mai prestigioase centre si saloane de infrumusetare.

Un curs complex, in cadrul caruia inveti atat notiunile de baza, cat si noutatile din domeniu, iti ofera siguranta ca nu va trebui sa investesti in alte specializari si, in plus, te poti angaja direct, la final.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest