Cariera de succes dupa curs de cosmetica intensiv

succes in cosmetica

O cariera de succes in cosmetica inseamna pasiune, multa munca si o dorinta permanenta de a fi la curent cu ultimele noutati. Adriana Morosan este inca un exemplu ca atunci cand iti doresti cu adevarat sa reusesti, nimic nu iti sta in cale. A venit din Franta pentru a urma un curs de cosmetica intensiv la Scoala de Cosmetica si Machiaj, fondata de dr. Manuela Ravescu, iar acum lucreaza in echipa Guinot, unul dintre cele mai importante institute de infrumusetare din lume. Iti prezentam astazi povestea a inca unei eleve cu succes in cosmetica!

Prima intalnire cu Scoala de Cosmetica pentru un curs de cosmetica intensiv

In ziua cand am pasit pe treptele scolii, nu am stiut in ce fel imi va impacta viata aceasta experienta. Eu am profesat intr-un alt domeniu care nu avea de-a face cu estetica. Am facut aceasta reconversie profesionala pentru ca, locuind in strainatate, nu mai puteam profesa ceea ce profesasem inainte. (n.r. Adriana avea nevoie de un curs de cosmetica intensiv). Asa ca m-am lasat ghidata de instinct.

Am intalnit aici o echipa dedicata, formata din doamna doctor Manuela Ravescu si Daniela. Fiecare zi de pregatire era o zi care ma facea sa inteleg ca o meserie poate fi placuta, daca este predata mai departe, din suflet.

Adriana Morosan, cosmetician GUINOT

La cat timp dupa absolvirea cursurilor te-ai angajat?

Dupa terminarea cursului, am intocmit actele legale cerute in Franta pentru a putea profesa. Am inceput ca antreprenor, lucrand la domiciliu si lucrand in colaborare cu un institut, prestand anumite servicii de estetica. A fost momentul cand am invatat sa lucrez in echipa, “furand” cate un pic din experienta altora si adaptand-ma dupa nevoile fiecarei cliente.

Cabinetul de cosmetica al Adrianei, de la Institutul Guinot

Ce faci acum, dupa un curs de cosmetica intensiv?

Dupa 3 ani de la terminarea scolii, m-am alaturat unei echipe care lucreaza in institutul de infrumusetare Guinot, marca nr. 1 in Franta in ceea ce priveste calitatea produselor, serviciilor si exigentele profesionale. Sunt fericita sa fac parte din aceasta echipa. Am facut o pregatire speciala la sediul Guinot din Paris si lucrez conform protocolului acestei marci renumite. Cum nimic nu vine fara munca si efort, la final, rezultatele sunt pe masura.

Cum te-a ajutat experienta din cadrul Scolii de Cosmetica si Machiaj in cariera de succes in cosmetica?

Experiența din scoala a fost cea care m-am format ca estetician, care mi-a deschis gustul spre aceasta profesie si m-a facut sa descopar bucuria unei femei atunci cand se uita in oglinda. Multumesc intregii echipe pentru cariera mea de succes in cosmetica! Mai multe despre cariera Adrianei, pe Facebook.

Vrei si tu un curs de cosmetica intensiv? Inscrie-te acum!

[ninja_forms id=2]
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest