Dr. Manuela Ravescu, ganduri pentru Anul Nou

Scoala de Cosmetica si Machiaj Profesional Dr. Manuela Ravescu

Ieri va intrebam despre New’s Year Resolution, azi va impartasesc ce mi-am propus eu pentru un an memorabil. Sa le luam pe rand – Scoala de Cosmetica, cabinetul si despre mine, Manuela Ravescu.

Scoala de Cosmetica si Machiaj Profesional in 2020

Pentru Scoala de Cosmetica fondata de mine cu multi ani in urma, am pregatit cursuri noi si interesante, predate de profesori noi, adevarate personalitati in domeniul lor. O parte dintre cursuri vor avea modificata metoda de predare pentru a fi cat mai interactive, si bizuindu-se pe solicitarea cunostintelor acumulate de elevi si pe stimularea creativitatii. Vom creste numarul orelor in care se lucreaza cu aparatura cosmetica devenita must have pentru orice salon.

Vom introduce noi cursuri de specializare pentru elevele din afara scolii care doresc sa se ridice la inaltimea standardelor scolii noastre.

Si o Mare Surpriza pe care nu o pot dezvalui fiind o idee noua!

Cabinetul Dr. Manuela Ravescu in 2020

Am organizat deja plecarile la cele mai prestigioase congrese si cursuri internationale, deoarece imi doresc implementarea unor noi terapii si a unor noi produse care sa vina in completarea celor pe care le folosesc deja. Acestea pe care le utilizam acum sunt minunate, dar daca se poate si mai bine… sa fie mai bine!

#Healthybeauty in 2020

Cei care ma cunosc personal stiu ca sunt foarte atenta cu stilul meu de viata si asta voi face cu perseverenta in continuare fiind singura metoda viabila de a te mentine frumos si sanatos cat mai mult. Adica, viata personala va fi #healthybeauty pentru a putea da tot ce este mai bun din mine. Pentru ca asa trebuie facute toate lucrurile din viata – la nivelul maxim, cat mai bine si corect, si viata ne va rasplati! Vom avea tot ce ne dorim facand lucrurile exceptional si fara a fi nevoiti sa apelam la compromisuri.

Prevad un An Nou memorabil, ceea ce va doresc si voua cu tot sufletul!

Cu pretuire,
Dr. Manuela Ravescu
Medic dermatolog
Fondatorul Scolii de Cosmetica si Machiaj Profesional

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest