Eleve de succes in cosmetica: Jeaninne Andrei

jeannine cosmetica

Si-a dorit sa isi deschida propria afacere de succes in cosmetica si a reusit. Si nu oriunde, ci in Liban! Are grija ca tenul doamnelor si domnisoarelor de acolo sa fie mereu sanatos si stralucitor. Jeaninne Andrei spune ca inscrierea la Scoala de Cosmetica dr. Manuela Ravescu este cel mai bun lucru pe care l-a facut pentru cariera sa.

Prima intalnire cu Scoala de Cosmetica si Machiaj

A fost o perioada foarte plina pentru ca am invatat multe lectii noi. A contat ca informatiile au venit de la persoane cu experienta. Au fost complexe si bine structurate.

La cat timp dupa absolvirea cursurilor te-ai angajat?

Mi-am dorit o afacere proprie, nu a fost nevoie sa ma angajez. Ce am invatat la scoala m-a ajutat foarte mult sa lucrez pe cont propriu. Mai intai in tara, apoi in strainatate.

Ce faci acum?

In prezent, am propria afacere in Liban. Realizez tratamente faciale, machiaj profesional si epilare cu ceara. Imi iubesc meseria si lucrez cu drag, iar clientele apreciaza ca le acord multa atentie si m-au primit foarte usor. Majoritatea clientelor imi vin la recomandarea clientelor care mi-au trecut pragul.

Cum te-a ajutat experienta din cadrul Scolii de Cosmetica si Machiaj in cariera de succes in cosmetica?

M-a ajutat sa inteleg ca e nevoie de multa munca, atentie la nevoia si la ce i se potriveste clientului si ca este foarte important sa fii onest. Pentru meseria asta nu trebuie sa stii doar pasii de baza, ci e nevoie de seriozitate si de studiu pentru a fi in ton cu tendintele actuale.

Multumesc d-nei dr. Manuela Ravescu si mult iubitei Daniela Blenovici. Au fost dure cu noi, dar a meritat!

Multumim, Jeaninne, pentru cuvintele frumoase si ne bucuram pentru ca ai reusit sa iti indeplinesti visul de a avea o afacere de succes in cosmetica. La cat mai multe cliente si terapii inovative!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest