Talent... Te-ai gandit vreodata ce rol are in machiaj?

Si daca da, de ce ai nevoie de un curs de machiaj? Sigur, putin talent nu strica niciodata, dar creativitatea in machiaj se invata, se bazeaza pe multa practica, pe vizualizarea si intelegerea tipurilor de machiaj, a efectelor speciale pe care vrei sa le obtii si a cunostintelor stiintifice ce stau la baza unui machiaj.


Combinatiile senzationale de culori vii, forme sau alte efecte artistice ne-au provocat sa organizam cursul de machiaj pentru avansati. Acesta este adresat celor care au absolvit un curs de baza in machiaj si doresc sa invete machiaje speciale.

Efecte Speciale

Poti beneficia de cursul de scurta durata, concentrate doar pe efecte special LINK catre CURS DE EFECTE SPECIALE. Specialistii din acest domeniu sunt foarte cautati, ceea ce inseamna ca un machiaj de calitate, invatat la Scoala de Cosmetica si Machiaj, iti aduce prestigiu si o cariera de succes, care te va pozitiona in topul cautarilor. Un gram de pasiune si multa munca si esti gata sa fii un nume in aceasta lume a artei, pana la urma. Descopera magia culorii alaturi de noi!

Machiaj Fantezie in tehnica creionului si a acuarelei

Ambele tehnici au origini rusesti si presupun modelarea formei ochilor cu produse specifice tip creion sau acuarela, si fixarea cu diferite tipuri de farduri. In cadrul cursului, inveti care sunt produsele si intrumentele necesare practicarii acestei tehnici bazate pe o cunoastere temeinica a anatomiei ochilor si a diferitelor tipuri de corectii necesare. Aceste tehnici te pot ajuta la realizarea machiajelor pentru sedinte foto, fantezie, de podium, dar si in machiajul de infrumusetare.

Machiaj Transformational (de caracter, varsta)

Permite transformarea trasaturilor modelului pentru obtinerea unor diferite personaje reale sau imaginare, in machiaje fantezie sau de teatru, sau chiar combinate cu efectele speciale pentru machiajele de Halloween.

La finalul acestui curs de machiaj, se elibereaza diploma Scolii de Cosmetica si Machiaj Profesional.

Durata: 3 saptamani; 3 zile/saptamana; 4h/zi; 36 ore


Pret: 300 euro (la cursul zilei)