Vrei sa inveti sa pensezi ca un profesionist? Stii deja sa pensezi, dar nu esti multumita de rezultatele obtinute? E timpul sa te perfectionezi!


Pensat PROFESIONAL by Scoala de Cosmetica si Machiaj Profesional. TEME.

De ce sa alegi un Curs de Pensat Profesional? Ai acum ocazia sa inveti cum se realizeaza pensatul profesional prin dobandirea unor notiuni teoretice si practice. Echipa de instructori ti-a pregatit acest curs de pensat in care vei studia:

  • Pasii pensatului
  • Masurarea sprancenelor
  • Cum sa stabilesti forma sprancenelor in functie de fizionomia clientei
  • Instrumente necesare
  • Tehnica pensatului
  • Tipuri de corectii
  • Tendintele actuale
  • Machiajul sprancenelor

Ulterior, poti conta pe seminarii si specializari in Arta Genelor si a Sprancenelor, sub indrumarea dr. Manuela Ravescu si a echipei de instructori ai Scolii de Cosmetica.

DETALII despre Cursul de Pensat Profesional

Cursul are o zi fiind dedicata partii teoretice, iar cea de-a doua zi, partii practice, in care cursantele isi vor aduce modele pe care sa exerseze sub supravegherea trainerului. La finalizarea acestui curs, vei avea posibilitatea de a participa la Cursul de Extensii de Sprancene la un pret special. Poti participa la ambele cursuri in acelasi timp.

Pentru acest curs se elibereaza diploma scolii.

Daca esti profesionist sau iti doresti un curs mai complex, poti participa la Master in Arta Modelarii Sprancenelor.

Durata Curs de Pensat Profesional: 2 zile


Pretul cursului - 500 lei

Sprancenele au un rol bine determinat in definirea trasaturilor fetei, in incadrarea si accentuarea privirii, cat si in mimica faciala ajutand la transmiterea emotiilor. Forma sprancenelor trebuie sa fie perfect adaptata fizionomiei, trebuie sa respecte proportiile faciale si sa accentueze sau sa estompeze din punct de vedere vizual anumite elemente ale fetei.

Daca iti doresti sprancene perfecte, specialistii nostri si cei pregatiti de noi la cursul de pensat profesional te vor ajuta prin recomandarea formei si culorii potrivite pe care o vor obtine prin pensarea si vopsirea lor.