Tehnici de top pentru sprancene perfecte: before&after

Sprancene before after

Sprancenele perfecte nu sunt doar un vis, exista si te poti bucura de ele chiar acum, cu ajutorul unui pensat corect, adaptat nevoilor tale, si apeland la tehnicile corecte de vopsire sau corectare, daca este nevoie. Daca vrei ca sprancenele tale sa fie asa cum ti-ai dorit, cabinetul nostru de estetica este solutia.

Daca vrei sa oferi aceste servicii clientelor tale, atunci un curs pentru sprancene perfecte la scoala noastra e tot ce iti trebuie. Vorbim cu Daniela Blenovici, trainerul Scolii de Cosmetica, despre transformare, sprancene before&after, si cum sa alegi tehnica corecta, in functie de metodele pe care le ai la dispozitie daca esti cosmeticiana.

Sprancene before and after: ce solutii avem

Fiecare procedura destinata sprancenelor are un anumit efect, deci trebuie sa o alegem in functie de sprancenele si nevoile clientei. Efectul poate fi de cateva zile pana la cateva luni. Deci si acest aspect trebuie luat in considerare: cat de des poate si este disponibila clienta sa revina in cabinet pentru un serviciu destinat infrumusetarii sprancenelor?

Curs pentru sprancene perfecte: primul pas – pensatul corect

Pensatul este una dintre cele mai vechi proceduri de indepartare a firelor de prisos. Inca din Egiptul Antic, femeile au gasit solutii pentru a smulge firele nedorite, utilizand scoici, de exemplu. La scurt timp a aparut pensatul cu ata. Ulterior, pensetele.

Pensatul se adreseaza celor cu sprancene stufoase si groase. Doar prin smulgerea unor fire le putem defini o forma potrivita fizionomiei. Se aplica cel mai des in zona intersprancenoasa, pe pleoapa inferioara sau la codita, care de cele mai multe ori este cazuta, si deasupra sprancenei.

Daca avem o clienta cu sprancene bogate, atunci solutia este simpla: o pensam. Pensatul dureaza 10-15 minute, iar clienta va reveni in salon pentru intretinerea formei la 2-4 saptamani. Timpul este dat de ciclul de crestere al sprancenelor.

Curs Sprancene bucuresti
Sprancene before and after

Vopsirea clasica se invata la un curs pentru sprancene perfecte

Vopsitul este destinat celor cu fire deschise la culoare, mult mai deschise decat parul, si care necesita un plus de culoare pentru a le evidentia forma. De regula, se efectueaza dupa pensat. Tot procesul dureaza maximum 5 minute, iar culoarea se mentine aproximativ 2 saptamani pe firele din spranceana. Tehnica de vopsire clasica face parte in mod obligatoriu dintr-un curs pentru sprancene perfecte.

Vopsirea cu Henna

Daca sprancenele sunt mai deschise la culoare, sunt rare sau prezinta goluri, daca este necesara o schimbare de forma, dar sprancenele nu mai cresc, atunci cel mai bine alegem Henna Spa.

sprancene vopsite henna
Sprancene perfecte cu Henna Spa

Henna Spa este o tehnica de vopsire diferita de vopsirea clasica. Atat datorita produselor utilizate, cat si a efectului obtinut. Se coloreaza firele si pielea, deci sprancenele vor fi mai accentuate. Efectul se mentine 2-3 saptamani pe piele si 4-6 saptamani pe firul de par. Denumirea de „SPA” nu este intamplatoare. Ea descrie faptul ca vopsirea cu Henna este un adevarat ritual, ce presupune pregatirea pielii si parului cu produse specifice. Acest ritual dureaza aproximativ 1 ora.

Sprancene henna spa
Sprancene before&after Henna Spa

Laminarea sprancenelor, tehnica in trend

Laminarea sprancenelor este un trend. Vorbim despre o procedura noua, care a strans destul de multi adepti datorita aspectului natural obtinut.

Laminarea este un tratament prin care fixam firele din spranceana intr-o anumita directie ascendenta. Deci nu este o procedura potrivita tuturor. Cine este un candidat ideal pentru laminare? Persoanele cu fire lungi, rebele, crete, dure sau orientate descendent. Vom obtine sprancene aranjate perfect pentru aproximativ 6 saptamani, dupa ce petrecem cam 30 de minute in salon.

Vrei sa le oferi acest rasfat clientelor tale? Acum stii unde trebuie sa iti petreci o zi pentru a invata cea mai noua tehnica de la adevarati profesionisti in domeniu – la Curs laminare gene si sprancene.

Extensiile de sprancene

Sunt o varianta asemanatoare extensiilor de gene, in care se lipesc fire asemanatoare ca aspect si culoare cu cele din spranceana. Scopul principal al aplicarii extensiilor nu este de a alungi firele din spranceana, ci de a le indesi, de a completa golurile existente.

sprancene before after
Sprancene perfecte cu ajutorul extensiilor

Extensiile pot fi lipite si direct pe piele, deci sunt o solutie pentru clientele care isi doresc sprancene dese si groase, dar cu un aspect natural. Rezultatul chiar pare foarte natural! Singurul dezavantaj este ca efectul se mentine cel mult o saptamana. Durata procedurii este de 30 de minute pana la o ora.

Sprancene WOW: micropigmentarea

Micropigmentarea sprancenelor este o tehnica potrivita celor care isi doresc sprancene perfecte tot timpul, fara machiaj. Este adresata si celor ale caror fire nu mai cresc, celor care necesita corectii sau celor care vor sa scape de grija ajustarilor zilnice.

rezultate sprancene mircopigemntare
Before&after micropigmentare

Micropigmentarea nu este o procedura noua, dar in timp a avut parte de o evolutie spectaculoasa. S-au dezvoltat diferite tehnici cu rezultate diferite, s-a imbunatatit compozitia pigmentilor folositi. Acele sau aparatele utilizate sufera schimbari constant, pentru a leza pielea cat mai putin si a crea fire care sa imite realitatea cat mai bine.

micropigmentare hybrid sprancene
Micropigmentare, tehnica hybrid

In prezent, cele mai utilizate tehnici sunt:

  • Fir cu fir. In acest caz, se imita firele naturale, deci si rezultatul este cat se poate de natural.
  • Powdering. Astfel, sprancenele par machiate cu fard, pudrate.
  • Hybrid. Se combina cele doua tehnici de mai sus, iar efectul este spectaculos.
micropigmentare fir cu fir
Micropigmentare, tehnica fir cu fr

Tehnica potrivita se alege atat in functie de rezultatul dorit, cat si de tipul de ten al clientei.

In micropigmentare se introduce pigment in dermul superficial, deci rezultatul se mentine timp indelungat, intre 8 luni si 2 ani, in functie de mai multi factori. Procedura este impartita in doua etape care se realizeaza la interval de o luna si care dureaza cam doua ore fiecare.

Micropigmentare powder
Micropigmentare Powder

Tin sa mentionez ca indiferent de serviciul pe care il alegem, tot va trebui sa indepartam firele de prisos, deci sa pensam. Inainte de toate, asigurati-va ca manuiti penseta corect si ca dobanditi toate informatiile necesare pentru a stabili o forma corecta a sprancenelor.

Marturisesc ca mie imi plac toate serviciile destinate sprancenelor – de fapt, cam tot ce e legat de sprancene – si ma bucur ca, desi am cliente cu sprancene si nevoi diferite, le pot oferi solutii variate.

Vrei sa le oferi si tu clientelor tale solutii variate? Te asteptam la curs!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest