De ce sa fii specialist in design-ul si stilizarea sprancenelor?

Design-ul sprancenelor, indemanarea de a modela pe fata clientelor sprancene cu un contur cat mai apropiat de cel ideal, poate fi ingredientul perfect al unui parteneriat pe termen lung, al loialitatii si bucuriei clientelor tale!

Alaturi de expertii Scolii de Cosmetica si Machiaj Profesional, vei deprinde abilitatea unui specialist in design-ul si stilizarea sprancenelor. Intre fizionomie si forma aleasa pentru sprancene este o stransa legatura, iar la randul lor sprancenele bine realizate vor contribui enorm la infrumusetarea si conturarea fetei.

Durata si structura

Cursul dureaza 2 zile, una de teorie, alta de practica. In acest interval, vei avea ocazia sa intelegi particularitatile si pasii necesari pe care trebuie sa ii urmezi pentru a obtine “arcul perfect”!

Cursul este sustinut de Daniela Oana Blenovici, make-up artist, cosmeticiana si formator dermato-cosmetica.

  • ZIUA 1: Partea teoretica, impreuna cu o demonstratie practica din partea Scolii de Cosmetica si Machiaj Profesional
  • ZIUA 2: Fiecare participant va avea posibilitatea sa exerseze pe modelele sale tot ceea ce a invatat cu o zi inainte. Beneficiul extraordinar de a fi sub supravegherea expertilor scolii, aduce participantilor avantajul de a corecta erorile, de a-si imbunatati practica si de a intelege exact cum sa puna in aplicare metodele profesioniste de stilizare si de design al sprancenelor.

Durata - 2 zile, 4ore/zi


Pret - 350 lei

 

ZIUA 1. PARTEA TEORETICA.

In prima zi a cursului, programa TEORETICA include:

  • Tehnica Pensatului
  • Adaptarea sprancenelor in functie de fizionomie,corectii si retusuri cu ajutorul sprincenelor
  • Stilizare sprancene prin utilizarea de produse specifice: farduri si creioane
  • Vopsirea sprancenelor
  • Aplicarea genelor false smocuri

 

ZIUA 2. PARTEA PRACTICA.

Se vor folosi produsele de machiaj profesionale si pensulele scolii si, din motive obiective de logistica, fiecare participant este rugat sa isi aduca instrumentele specifice precum penseta, forfecuta, periuta, dar si modele pentru a putea exersa.

Se vor face poze inainte/dupa si fiecare elev va primi diploma de participare si absolvire a cursului.