Antonia Lestyán, brand ambassador si make-up artist la doar 20 de ani

Antonia Lestyán

Antonia Lestyán are doar 20 de ani si se poate mandri deja cu o cariera de succes in make-up. Este din Oradea si lucreaza in industria de beauty ca make-up artist de 5 ani, in prezent avand propriul studio. In plus, este trainer si ambasadorul Paese. 

Consider ca educatia si dorinta continua de perfectionare sunt doua elemente definitorii in evolutia unei cariere spre succes. De aceea am optat pentru traineri si scoli care furnizeaza informatii de calitate si unde oamenii sunt dedicati meseriei. Astfel, am ales Scoala BeautyOne, unde am urmat cursul de machiaj profesional. Desi imi incepusem activitatea in domeniu de aproape 2 ani, mi-am dorit sa trec la un alt nivel.

A fost o oportunitate nu doar de a-mi consolida cunostintele, dar si de a descoperi oameni minunati, implicati si care mi-au fost alaturi pe parcursul dezvoltarii mele ca artist.

Antonia Lestyán, o cariera de succes in make-up

La cat timp dupa absolvirea cursurilor te-ai angajat?

Odata cu absolvirea cursului si revenirea acasa, mi-am deschis propriul studio, Urban Beauty Studio. Apoi au inceput colaborarile cu brandul Paese si, la scurt timp dupa, am devenit trainer.

Cum te-a ajutat experienta din cadrul Scolii de Cosmetica si Machiaj Beauty One in cariera de succes in make-up?

Informatiile si cunostintele acumulate in timpul cursului au reprezentat un pas semnificativ in evolutia mea. Nu doar ca artist, ci si ca trainer. De mai bine de un an am imbratisat si latura didactica a acestei profesii. Modul de predare din cadrul Scolii BeautyOne, atmosfera de la cursuri si trainerii pasionati fiind un adevarat model demn de urmat.

Antonia Lestyán, Brand Ambassador Paese

Multumesc Scolii de Cosmetica si Machiaj Beauty One, Danielei Oana, trainerul scolii de make-up, si dr. Manuela Ravescu, fondatorul scolii, pentru o experienta de neuitat si pentru o colaborare care continua frumos si in prezent!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest